Aprócska balkonok óriási hatással - Ilyen bútorokkal érhetsz el hasonló látványt

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Aprócska balkonok óriási hatással - Ilyen bútorokkal érhetsz el hasonló látványt

Kép forrása: pinterest.com

Tavaly még második nappalit rendeztünk be a teraszunkon, de miután elkészült az udvarunk, leköltöztettük a nagyobb bútorokat a térkőre. Bár imádtuk az előző verziót is, idén egy kedves kis balkont rendeztünk be: klasszikus balkonbútorral, kerek asztalkával, sok virágokkal, praktikus kiegészítőkkel és dekorációkkal. A legtöbb balkonon azonban sajnos nincs túl sok hely ahhoz, hogy igazán egyedivé és változatossá tegyük a látványt… Vagy mégis? A kisebb alapterület nem feltétlenül von le a látványból!

A legtöbb balkonbútor pontosan úgy készült, hogy az igényeket kielégítse: általában ezek a bútorok összecsukhatóak, könnyen mozdíthatóak, megkerülhetőek és a lehető legkisebb felülettel rendelkeznek.

Ha tényleg nincs sok helyetek, érdemes ezekből válogatnotok, mert bár tényleg nem túlságosan kényelmesek, nem is arra lettek tervezve, hogy hosszú órákat üljetek rajtuk.

Amennyiben csak egy-egy pohár bort isztok meg a teraszon, vagy csak egy rövid reggelit, vacsorát töltötök el odakinn, a klasszikus balkonbútorok tökéletes választásnak bizonyulnak.

 

A kényelmes fészekfoteleknek megvan az a hátrányuk, hogy hatalmas helyet foglalnak el – legalábbis azok, amik állványhoz rögzítve szolgálják ki az igényeinket.

A lábon álló fészekfotelek ehhez képest nem csak, hogy elférnek kisebb helyen, ugyanazt a kényelmet biztosítják, amit nagyobb társaik, ráadásul most nagyon divatosak is.

A kisebb balkonon inkább csak kettő fér el belőlük és valószínű az asztalka méretét is le kell csökkentenetek, de ha kényelmesen és hosszasan szeretnétek odakinn ücsörögni, akkor a fészekfotelek remek választásnak bizonyulnak.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv