9 meseszép kerti dekoráció, amit könnyen megvalósíthatsz

9 meseszép kerti dekoráció, amit könnyen megvalósíthatsz

A tavasz közeledtével máris azon töröd a fejed, hogyan tehetnéd igazán esztétikussá és otthonossá a kertet? Most adunk neked néhány tippet, amelyek segítségével minimális pénzbeli és energiabefektetéssel a legtöbbet hozhatod ki a kültéri pihenésből – az egész család legnagyobb örömére!

A régi létra új élete

Azt hitted, hogy a látványos és egyedi kerti dekoráció magától értetődően drága is? Nézd csak, milyen takaros tárolót lehet gyártani egy ősrégi, kopott létrából!A rusztikus felület olyannyira divatos, hogy sokan még az új anyagokat is antikolják – mert az „ócskaság” igazán divatos!

Fokozhatod a hatást, ha retró stílushoz illő tárgyakat pakolsz rá: a régi vágású locsolókannák és edények például tökéletes kaspót jelentenek.

Kő és kavics

Sokat törted azon a fejed, hogy milyen járófelület lenne a legideálisabb a kertbe? Amennyiben kizárólag egyetlen anyagban gondolkodtál, nem csoda, hogy nem jutottál dűlőre!

A homogén talajnál, kövezetnél vagy kavicságynál sokkal szebb és barátságosabb, ha párosítasz kettőt – akár merőben szokatlan módon! A képen látható kert tulajdonosa egyszerre élvezheti a kő stabilitását és a kavicsok természetességét. Ugye, milyen csábítóan hangzik?

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba