7 mutatós dekoráció az erkélyre, amit te is kipróbálhatsz!

Boros Mariann
Írta: ,

Ha te is olyan szerencsés vagy, hogy akár egy csöppnyi erkélyed is van, érdemes kihozni belőle a maximumot, minden négyzetmétert kihasználni és otthonossá tenni. Cikkünkben ehhez nyújtunk neked ötleteket. Kattints!

A legapróbb erkélyt is barátságos kuckóvá lehet varázsolni a megfelelő bútordarabokkal, néhány jól megválasztott kiegészítővel, dekorációs elemmel.

A hely szűke itt sem jelent gondot, hiszen ezen az alig néhány négyzetméteres balkonon elfér egy asztal két székkel, valamint egy tároló ládából avanzsált kényelmes padocska is helyet kapott.

A pad támlájául a falra kreatívan felszerelt almazöld díszpárnák szolgálnak, melyek színben remekül harmonizálnak a székpárnákkal és az asztalt díszítő virág kaspójával.

Az erkély romantikus hangulatához a falon díszelgő meseszép hortenziák is sokat hozzátesznek.

Zöldövezet az emeleten Kép forrása: houzz.com

Ha nincs kerted, viszont van elég hely a teraszodon vagy erkélyeden, tedd zölddé műfűvel, és még a gyerekek is motorozhatnak rajta, mintha csak a szabadban lennének.

Akár egy gyephatású, strapabíró szőnyeg is megteszi, a hatást pedig fokozhatod, ha az erkélykorlátra futónövényt teszel.

Ha nem zsúfolod tele bútorokkal, tényleg úgy érezhetitek magatokat, mint egy kertben.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba