6 izgalmas kerti játék a gyereknek, amit együtt barkácsolhattok össze

Körtvélyfáy Zsófia
Írta: ,

Végre beköszöntött a jó idő, így nem kell tovább várni, hogy a gyerekek a kertben játszhassanak. Hogy ne valami veszélyes időtöltést találjanak maguknak a szabadnak, készíts Nekik egyedi kerti játékokat! Ehhez adunk most pár tippet. Barkácsoljatok együtt, úgy még feledhetetlenebb lesz az élmény!

Sütés-főzés Kép forrása: amazon.com

A konyhában mindig jó mulatság kotyvasztani valamit. Csak ennek anya nem mindig örül. De végre eljött az idő, hogy a gyerekek kedvükre alkossanak és még a rendetlenség miatt sem kell aggódni.

Alakíts át egy régen megunt komódot mini-konyhává, vagy készítsd el ugyanezt raklapok segítségével. Bízd a kicsire a színválasztást, hogy sajátjának érezze.

Kövekre festhettek gyümölcsöket-zöldségeket, így már a „főznivalón” sem kell törni a fejeteket. Még pár régi edény, pohár és teljes lesz a kis konyha.

 

Amőba a kertben Kép forrása: wmogrodzie.blogspot.hu

Emlékszel még mivel ütöttétek el az unalmas órákat a suliban? Bár a tanár néni nem örült, ha amőbáztatok a pad alatt, igazán jó agyserkentő, gondolkodtató játék.

És miért ne lehetne mindezt a friss levegőn játszani? Ötvözzétek a kellemest a hasznossal és készítsetek egy nagy „pályát” hozzá illő bábukkal. Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt jó kikapcsolódás lesz.

Fókuszban

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

3 óriási tévhit a hurutos köhögéssel kapcsolatban

Okos tetőablak: együtt a kényelem és a funkció