6 izgalmas kerti játék a gyereknek, amit együtt barkácsolhattok össze

Körtvélyfáy Zsófia
Írta: ,

Végre beköszöntött a jó idő, így nem kell tovább várni, hogy a gyerekek a kertben játszhassanak. Hogy ne valami veszélyes időtöltést találjanak maguknak a szabadnak, készíts Nekik egyedi kerti játékokat! Ehhez adunk most pár tippet. Barkácsoljatok együtt, úgy még feledhetetlenebb lesz az élmény!

Sütés-főzés Kép forrása: amazon.com

A konyhában mindig jó mulatság kotyvasztani valamit. Csak ennek anya nem mindig örül. De végre eljött az idő, hogy a gyerekek kedvükre alkossanak és még a rendetlenség miatt sem kell aggódni.

Alakíts át egy régen megunt komódot mini-konyhává, vagy készítsd el ugyanezt raklapok segítségével. Bízd a kicsire a színválasztást, hogy sajátjának érezze.

Kövekre festhettek gyümölcsöket-zöldségeket, így már a „főznivalón” sem kell törni a fejeteket. Még pár régi edény, pohár és teljes lesz a kis konyha.

 

Amőba a kertben Kép forrása: wmogrodzie.blogspot.hu

Emlékszel még mivel ütöttétek el az unalmas órákat a suliban? Bár a tanár néni nem örült, ha amőbáztatok a pad alatt, igazán jó agyserkentő, gondolkodtató játék.

És miért ne lehetne mindezt a friss levegőn játszani? Ötvözzétek a kellemest a hasznossal és készítsetek egy nagy „pályát” hozzá illő bábukkal. Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt jó kikapcsolódás lesz.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba