5 álomszép inspiráció, amitől a te kerted is különlegessé válik

Szirák Viki
Írta: ,

Végre itt a tavasz, a jó idő, és nem kell egész hétvégén a négy fal között ülnünk otthon. Noha ősz végén általában már kezd elegünk lenni a kertészkedésből, tavasszal még lelkesen és vidáman vetjük bele magunkat a kinti munkába, és igyekszünk a lehető legszebbé varázsolni a kertünket. Ezúttal pedig hoztunk is neked némi inspirációt, amelynek segítségével szó szerint mesebelivé varázsolhatod a saját udvarodat is!

Ha te is (betonos) szegéllyel választottad el a füves részt a fáktól és virágoktól, van egy szuper lehetőséged arra, hogy egyedivé varázsold a kertet!

Érdemes beszerezned egy kültéri LED szalagot (a legjobb, ha egyetlen hangulatos árnyalatot választasz a színes helyett, például lilát), és ezt a kő belső oldalára rögzíted.

Egészen új hangulatot ad az egész udvarnak egy megfelelő világítás, ráadásul még napközben sem veszed észre a LED sort a kövek mellett!

Több virágod is el van ültetve régi cserépbe, de nem tudod, mit kezdj velük, hogy szépen is mutassanak? Nos, nekünk volna egy szuper ötletünk!

Szerezz be néhány vékony vasrudat, ezeket rögzítsétek a képen látható módon, mintha egy sakktáblát akarnátok csinálni. Ha ezzel megvagy, rögzíts rá kis tartót, amelyekbe bele tudod állítani a cserepeket: az, hogy milyen mintát választasz, teljes mértékben rád van bízva.

Ha viszont nem szeretnél ennyire sok időt fordítani erre, nézz körül az üzletekben, mert rengeteg hasonló tartót találhatsz.