„Drágám, itt nyaraljunk!” – A világ legromantikusabb úti céljai

Zabolai Margit
Írta: ,
„Drágám, itt nyaraljunk!” – A világ legromantikusabb úti céljai

Kép forrása: SergiyN/depositphotos.com

Mindegy, hogy nászutat vagy romantikus nyaralást tervezel, esetleg csak álmodozol a tökéletes helyszínről, ahová elszökhetnél a szerelmeddel, vannak úti célok, amelyek nem okoznak csalódást a szerelmeseknek. A Travel Chanel szerint ezek azok a legromantikusabb helyszínek a világon!

Carmel, Kalifornia Kép forrása: pointlobos.org

Lehet, hogy elsőre meglepő, hogy egy amerikai, ráadásul egy kaliforniai helyszín is felkerül a legromantikusabb úti célok listájára, de ha egyszer sikerül ellátogatnod a sziklákkal tarkított, homokos tengerpartra, nem csodálkozol többé a dolgon.

Carmel a cédrusokkal szegélyezett kaliforniai partvidék egyik gyöngyszeme, a 20. század elejétől figyelt fel rá a nagyvilág is, amikor számos művész költözött a környékre.

A partra benyúló sziklák miatt nem nehéz olyan strandszakaszt találni, ami zárva van a világ szeme elől, így akár arra is van lehetőségetek, hogy kettesben maradjatok a gyönyörű tengerparton.

A Maldív-szigetek nagyon sokak bakancslistáján szerepel, nem is véletlenül.

A türkizkék, kristálytiszta tengerre néző bungalókban, vagy éppen a hófehér homokos tengerparton napozva a szerelmeddel gyorsan megértitek majd, hogy miért nevezte a szigetcsoportot Marco Polo az Indiai-ócen virágának.

A nádtetős szállodákhoz általában saját kis terület is tartozik a tengerparton, így tényleg úgy érezhetitek magatokat, mintha a privát paradicsomotokban lennétek.