A világ 5 legszebb szigete - a magukkal ragadó tengeri csodák

Zabolai Margit
Írta: ,
A világ 5 legszebb szigete - a magukkal ragadó tengeri csodák

Sok gyönyörű hely van a világban, de a szigetekben van valami igazán magával ragadó: a végtelennek látszó víz ölelésében megbújó, titkos kis világok némelyike olyan, mintha egy titkos kertbe lépnél be. Ezek a tengeri gyöngyszemek például biztosan feledhetetlen élményt nyújtanak mindenkinek, aki van olyan szerencsés, hogy felkeresheti őket.

1. Mo’orea, Francia Polinézia

Vulkáni hegyekről, fehér poros homokos strandokról és a fényes, türkizkék vizekről álmodsz? Akkor Mo’orea, ami kétségtelenül a világ egyik legszebb szigete, álmaid megvalósulása lehet.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Mindössze 30 percre a Tahititól a nagy sebességű katamaránnal, a Mo'orea a pihenés és a természeti kincsek otthona. Ide látogatva élvezheted a sziget autentikus tahiti kultúráját, és gyalogosan fedezheted fel a trópusi természetet. Béreljetek autót vagy kerékpárt és járjátok körbe Mo’orea 60 kilométer hosszú partszakaszát. Haladjatok át fehér templomok és álmos halászfalvakon, és álljatok meg néha trópusi gyümölcsöket, friss tonhalat vagy jéghideg kókuszt vásárolni.

2. Boracay, Fülöp-szigetek

Boracay a Fülöp-szigetek egy apró szigetecskéje, melynek legfőbb vonzerejét a képeslapokra illő, hófehér homokos tengerpart jelenti, pálmafákkal, bárokkal, éttermekkel és búvárboltokkal körülölelve.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A Fehér Part északi részén található Diniwid strand a sziget talán egyik legszebb pontja, ahol egy ital mellett élvezheted a tökéletes naplementét, mielőtt egész éjjel buliznál a helyi bárokban és a szabad ég alatt. Sajnos az éjszakai élet és a partik érezni kezdték hatásukat a szigeten, ezért a turizmust az utóbbi években korlátozták, most kisebb a forgalom és remélhetőleg így még sokáig gyönyörködhetünk Boracay csodáiban.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!