Varázslatos helyek, ahol idén eltölthetnéd a Szilvesztert

Bodnár Alexa
Írta: ,
Varázslatos helyek, ahol idén eltölthetnéd a Szilvesztert

Kép forrása: leger.co.uk

Hamarosan már azon is érdemes gondolkoznod, hol szeretnéd eltölteni a Szilveszter estédet. Ha csak pároddal ketten mennétek valahova, vagy esetleg egy szűkebb társasággal, akkor az idén egy nagy buli helyett akár el is utazhatnátok. A környező országokban gyönyörű hegyvidéki városkák vannak, amelyek télen igazi csodaországgá változnak – akár már most jó ötlet foglalnod ezek közül valamelyikben szállást, ha megtetszenek!

A 895 méter magasan, Szlovákia tátrai régiójában fekszik Zdiar, vagy más néven Zár települése, amely színes faházikóival egy igazi klasszikus hegyvidéki vakációzó hely.

Ha nem csak Szilveszter estére érkeztek, hanem kicsit korábban, akkor meglátogathatjátok a múzeumot, a templomot és a Hohenlohe hercegek egykori vadászházát is, ha pedig aktívabb kikapcsolódásra vágytok, túrázásra és síelésre is van lehetőség.

Hallstatt, Ausztria Kép forrása: laurenstephaniewells.com

Hallstatt egy csodaszép barokk kisváros, amely a felső-ausztriai Alpokban található.

Ha olyan téli üdülőhelyre vágysz Szilveszterre, ahol sokat sétálhattok és gyönyörködhettek a tájban, akkor ez a neked való választás – a települést egyik oldalról a hegyek, a másikról pedig egy hatalmas tó veszi körül, amely nyáron is nagyon szép, de igazán télen elragadó.

Igazi páros Szilveszterre ajánljuk ezt a települést, amelyet sokan Ausztria legromantikusabb kisvárosának tartanak.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!