Új életet kezdenél? A huszonévesek 7 kedvenc amerikai városa

Sándor Alexandra
Írta: ,
Új életet kezdenél? A huszonévesek 7 kedvenc amerikai városa

Az ígéret földjére igyekvők egy része még csak New York-ról és Los Angeles-ről hallott – pedig a fiatalok paradicsoma pont nem ez a két hely. A Greatist.com segítségével eláruljuk neked, hová érdemes igazából menned.

Washington D. C.

Az Egyesült Államok tizedik „legzöldebb” városa a jólét-toplistán is az élen szerepel. Lakói korának mediánja 33,8 év, tehát magyar szemmel elképesztően fiatalos közeg

Az ott élők ráadásul jó formában is vannak, részben a csaknem 1 300 km-es bicikliút-rendszernek köszönhetően. 

 
A közösségi kerékpár-kölcsönzők 150 állomáson várják, hogy a környezetbarát közlekedéshez kiválassz magadnak egy drótszamarat. 
 
Ja, a vendéglátó-ipari „happy hour”-ök tekintetében is élen jár a hely, amiért a három ott lévő egyetem hallgatói igencsak lelkesednek.
Tucson, Arizona

Itt, az Államok egyik legtisztább levegőjű városában még a forgalmas utak mentén is bátran vehetsz mély lélegzetet. Különösen jól jön a dolog, ha éppen biciklizéstől, kocogástól vagy túrázástól kimerülten pihegsz.

A hegyvonulatokkal körülvett, egész évben napsütötte Tucson nem az a hely, ahol a fizetésedet teljes egészében lakhatásra meg rezsire kell költened. Az ingatlanárak meglepően kedvezőek.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba