Tippek a last minute nyaralás megszervezéséhez

Dienes Petra
Írta: ,

A nyárnak mindjárt vége van, de ebbe az időszakba még pont belefér egy nyaralás, amit ha ügyes vagy, a legjobb áron foghatsz ki, illetve szervezhetsz meg. Olvass tovább, és valósítsd meg álmaid nyaralását last minute!

Időzítés

Az időzítéssel nagyon sokat spórolhatsz. Ha magad szervezed az utazást, akkor mindenképp kedd reggel foglalj repülőjegyet, mert minden légitársaságnál ekkor találhatóak a legkedvezőbb árak.

Ha hétfői, keddi vagy szerdai indulással foglalsz jegyet, azzal még tovább faraghatsz az árból, hiszen a hétköznapi indulások nem olyan népszerűek, mint a hétvégiek, ezért nem is kerülnek olyan sokba.

A visszaútra ugyanez vonatkozik. Ne zavarjon meg, hogy nem hétfőtől hétfőig kérsz szabadságot, a pihenés mindenkinek jár.

Az egy hét egy hét lesz így is, úgy is, legfeljebb nem tudsz még pihenni pár plusz napot otthon, mielőtt visszamennél dolgozni. 

De ez csak kis áldozat egy csodás vakációért cserébe, igaz?

Legyél rugalmas Kép forrása: bloglovin.com

Ha van egy elképzelésed arról, hogy hol szeretnél nyaralni, az alapvetően szuper, de ha egy gyorsan megszervezett, vagy last minute utról van szó, akkor legyél képes kompromisszumot kötni.

Ha szerencséd van, kifoghatsz arra a helyre is akciós ajánlatot, ahova mindenképp el szeretnél menni, de ha mégsem így lenne, akkor nyugodtan gondolkozz kicsit tovább.

Augusztus utolsó és szeptember első hetében még mindenhol meleg van, ezért ha a tengerentúlra nem is futja, akkor válogass Európa tengerpartjai közül.

Homok és égszínkék víz ott is sok helyen van, csodás élményeket pedig bárhol szerezhetsz, nem kell hozzá más, csak a szerelmed vagy egy jó társaság.