Repülőút és hosszú várakozás a reptereken? Íme 5 város, ahol szuperül eltöltheted a plusz órákat

Stumpf Bea
Írta: ,

A repülőtéri hosszú várakozás általában csak púp a hátadon, hiszen minél előbb szeretnél eljutni a nyaralásod helyszínére vagy ha éppen hazafelé tartasz, akkor már leginkább csak a saját ágyadra vágysz. Van azonban néhány olyan repülőtér és város, ami több izgalmat kínál akár abban a néhány órában is, amit ott töltesz, mint gondolnád. Lássuk a legjobbakat!

Szingapúrban, ha csak az átszállásodat várod és néhány órád van, biztosan nem fogsz unatkozni. Egyrészt a repülőtér szuperül fel van szerelve mindennel, amire csak szükséged lehet, sőt, annál sokkal többel.

Van ugyanis egy csodálatos pillangókert, ahol megpihenhetsz, találhatsz egy jól felszerelt videójáték szobát és ingyenes masszázs székeket is.

Ha több, mint 6 órát kell várakoznod és van rá lehetőséged, hogy elhagyd a repteret, akkor azt javasoljuk, hogy válassz egy kétórás városnéző túrát, ahol a izgalmas látványosságokat nézhetsz meg, többek között a csodálatos kerteket vagy Little India környékét.

 

Európa és Ázsia között az egyik legforgalmasabb reptér az isztambuli Ataturk nemzetközi repülőtér. Általában akkor érdemes kimenni a repülőtérről, ha több, mint 6 órát kell várakoznod, hiszen ha kevesebb időd van, akkor csak rohanás lesz az egész és az sem biztos, hogy eléred majd a csatlakozást, ha elhagyod a repteret.

Ha tehát van elég időd, akkor feliratkozhatsz az ingyenes touristanbul programra, ami egy gyors városnéző járat a főbb látványosságok érintésével, a Hippdrome tér, a Kék Mecset és a Topkapi palota is ezek között van.

Tipp: Ha megérkeztél, akkor a Starbucks melletti Hotel Desk-et keresd az érkezéseknél. Naponta öt túra indul, érdeklődj, hogy valamelyik neked is belefér-e az utadba!