Nem is tudtad, hogy ez az álomnyaralásod: a világ legmenőbb lombház-hoteljei

Zabolai Margit
Írta: ,
Nem is tudtad, hogy ez az álomnyaralásod: a világ legmenőbb lombház-hoteljei

Ha álomnyaralásról van szó, keveseknek jut eszébe egy lombház, pedig gyermekkorunk titkos búvóhelyei, ha megfelelő környezetbe kerülnek, igazi álomvakációt tartogatnak. És persze az is segít, hogy ezek a lombházak mindenféle földi luxussal fel vannak szerelve.

Bang Krachao szigetét hajóval közelítheted meg, és autóval a szigeten sem lehet közlekedni – szerencsére, ez ugyanis még zavartalanabbá teszi a páratlan szépségű környezetet élvezetét.

Itt található a Bangkok Tree House, a 12 szobát kínáló hotel, amely szó szerint a természet sűrűjébe épült, pálmafák lombjai, madárcsicsergés és lehajló orchidea virágok között pihenhetsz itt.

A hotel a lombkoronában megbújó „fészkeket” is kínál, amelyek lényegében kabinok saját tetőterasszal, hálóval és fürdőszobával.

Egész nap is el lehet itt időzni, de mégis érdemes néha lemászni és felkeresni a sziget 200 éves buddhista templomainak egyikét, sötétedés után viszont a teraszról figyelheted a sziget híres szentjánosbogarait.

Egyszerre válthatsz valóra itt két gyermekkori álmodat: aludhatsz egy fa házikóban a fák lombjai között, és érezheted hercegnőnek magadat, hiszen nem egy egyszerű kis kabin, hanem egy kastélyt utánzó fa „villácska” vár a magasban.

A teraszon jakuzzi vár, ha pedig kiélvezted a privát kastélyod minden örömét, indulj, és fedezd fel a királyságodat: Dordogne rengeteg látnivalóval vár a középkori városoktól kezdve a szőlőbirtokokon át az őskori barlangokon keresztül, és igen, más kastélyok is vannak a környéken, még ha nem is a fák tetejére épülve.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!