Mit árul el rólatok a nyaralásotok helyszíne?

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Érkezik a nyaralási szezon, a legtöbben már nem csupán kitalálták, hol fognak nyaralni, hanem már a foglalóra, szabadságkikérésre is sort kerítettek. Az üdülésbe azonban nem csupán a pénz szólhat bele, hanem az is, tudat alatt mit közvetítetek vele. Te magadra ismersz?

Egy nagyon egzotikus hely

Manapság már nem feltétlenül tízéves spórolás kell ahhoz, hogy eljussunk egy egzotikus helyre, sokan választják úti célul akár a távoli Ázsiát, Afrikát.

Ugyanakkor tény, hogy napjainkban még mindig ezek a helyszínek bírnak a legkisebb foglalási aránnyal, leginkább nem a tervezés, hanem az anyagiak szabnak határt. Emiatt az egzotikus nyaralás több mindent elárul rólatok, mint hinnéd.


Kedvet kaptál? A 7 leggyönyörűbb egzotikus úti cél


Részben utalhat arra, hogy nagyzolni szeretnétek és kivívnátok mások irigységét, amit alátámasztotok azzal, ha az egész utat percenként dokumentáljátok a közösségi oldalon.

Másrészt a kemény munka és a spórolás gyümölcse is lehet az egzotikus nyaralás, ám ebben az esetben bizonyára egyáltalán nem érdekel benneteket, hogy mit gondolnak rólatok mások – sokkal jobban el vagytok foglalva a csodás helyszínnel és a szerelmetekkel. 

Közeli tengerpartra

A közeli tengerpartok már sokkal inkább elérhető úti célnak bizonyulnak, már csak azért is, mert akár félnapos, néhányórás utazással alámerülhetünk a Földközi-tenger habjaiban.

Jellemző módon azok választják ezt a lehetőséget, akik elvágyódnak a hétköznapokból, a megszokottságból, mediterrán látványra és hőmérsékletre vágynak.

A kapcsolatotokat illetően leginkább szimpatikus tartalmat közvetíthettek, a közeli tengerpartok sok mókás és kacagtató pillanatnak adhatnak alapot.

Mindazonáltal a tengerparti nyaralások nem nélkülözik az éjszakai élet pörgését, a különleges fogásokat, az érdekes építményeket és élményeket, egyszóval tökéletes úti célnak bizonyulnak.

Ha kettesben mentek, akkor a romantikát, ha társasággal, akkor inkább a szórakozás, pihenés iránti vágyatokat közvetítitek.