Mit árul el rólatok a nyaralásotok helyszíne?

Írta: ,

Érkezik a nyaralási szezon, a legtöbben már nem csupán kitalálták, hol fognak nyaralni, hanem már a foglalóra, szabadságkikérésre is sort kerítettek. Az üdülésbe azonban nem csupán a pénz szólhat bele, hanem az is, tudat alatt mit közvetítetek vele. Te magadra ismersz?

Egy nagyon egzotikus hely

1/5 Egy nagyon egzotikus hely

Manapság már nem feltétlenül tízéves spórolás kell ahhoz, hogy eljussunk egy egzotikus helyre, sokan választják úti célul akár a távoli Ázsiát, Afrikát.

Ugyanakkor tény, hogy napjainkban még mindig ezek a helyszínek bírnak a legkisebb foglalási aránnyal, leginkább nem a tervezés, hanem az anyagiak szabnak határt. Emiatt az egzotikus nyaralás több mindent elárul rólatok, mint hinnéd.


Kedvet kaptál? A 7 leggyönyörűbb egzotikus úti cél


Részben utalhat arra, hogy nagyzolni szeretnétek és kivívnátok mások irigységét, amit alátámasztotok azzal, ha az egész utat percenként dokumentáljátok a közösségi oldalon.

Másrészt a kemény munka és a spórolás gyümölcse is lehet az egzotikus nyaralás, ám ebben az esetben bizonyára egyáltalán nem érdekel benneteket, hogy mit gondolnak rólatok mások – sokkal jobban el vagytok foglalva a csodás helyszínnel és a szerelmetekkel. 

Közeli tengerpartra

2/5 Közeli tengerpartra

A közeli tengerpartok már sokkal inkább elérhető úti célnak bizonyulnak, már csak azért is, mert akár félnapos, néhányórás utazással alámerülhetünk a Földközi-tenger habjaiban.

Jellemző módon azok választják ezt a lehetőséget, akik elvágyódnak a hétköznapokból, a megszokottságból, mediterrán látványra és hőmérsékletre vágynak.

A kapcsolatotokat illetően leginkább szimpatikus tartalmat közvetíthettek, a közeli tengerpartok sok mókás és kacagtató pillanatnak adhatnak alapot.

Mindazonáltal a tengerparti nyaralások nem nélkülözik az éjszakai élet pörgését, a különleges fogásokat, az érdekes építményeket és élményeket, egyszóval tökéletes úti célnak bizonyulnak.

Ha kettesben mentek, akkor a romantikát, ha társasággal, akkor inkább a szórakozás, pihenés iránti vágyatokat közvetítitek. 

Romantikus európai nagyváros

3/5 Romantikus európai nagyváros

A romantikus nagyvárosok hasonlóan népszerű úti célnak számítanak, szintén azért, mert Európán belül nagyon könnyen és kedvező áron megközelíthetőek.

Repülővel pár óra alatt megérkezhetünk a szállásra, a többi tömegközlekedési eszközzel, vagy autóval kicsit több idővel kell kalkulálnunk.

Az mindenesetre biztos, hogy a különleges nagyvárosok arra utalnak, hogy komoly hangsúlyt fektettek a kapcsolatotok ápolására, a közös élmények bezsebelésére. Számotokra fontos a szerelmetek alapos kiaknázása és legalább annyira lényegesnek tartjátok a művelődést, mint a másikra fordított időt.

A nagyvárosokban eltöltött nyaralás során nem csupán romantikáztok, hanem arra is törekszetek, hogy átbeszéljétek a közös jövőtöket – legalábbis erre engedtek következtetni.

Országon belüli nyaralás

4/5 Országon belüli nyaralás

Ha számtalanszor nyaraltatok már hazánkban, akkor valószínűleg pontosan tudjátok, mennyi csodát rejtenek a vidékek.

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy nem kell több száz kilométert utaznunk ahhoz, hogy utánozhatatlan látványban, természeti szépségekben gyönyörködhessünk, az ország minden területe tartogat meglepetéseket.

S hogy mit árul el ez a felfogás a kapcsolatotokról?

Részben azt, hogy nincs szükségetek távoli ország meglátogatására ahhoz, hogy kikapcsolódjatok, ti bárhol jól érzitek magatokat.

Fontosnak tartjátok az országotok megismerését, a történelmet és azt, hogy csak és kizárólag egymásra figyelhessetek. Szeretitek a biztonságot, a nyugalmat, igyekeztek minden kiszámíthatatlan tényezőt kiiktatni a pihenésből és a kapcsolatotokból egyaránt.

Vidéki pihenés

5/5 Vidéki pihenés

Akár országon belül, akár a határokon túlra igyekeztek, számotokra csak az a fontos, hogy elhagyjátok a füstölgő nagyvárost.

Amennyiben úti célotok egy isten háta mögötti, eldugott falvacska, úgy jó eséllyel minden szinten a nyugalomra vágytok.

Semmi másra nem akartok koncentrálni, csak egymásra, ami arra utal, hogy tökéletesen megértitek a másikat. Nem számít, hol vagytok, tudtok-e internetezni, tévét nézni, mindenütt jól érzitek magatokat.

Valószínűleg imádjátok a természetet, a madárcsicsergéssel párosított reggelit, a rohanás nélküli órákat és a túrázást, kirándulást.

Távol áll tőletek a nagyzolás és a megfelelni vágyás, ti csak azt várjátok a nyaralástól, amit az valóban adni képes: lazítást, feltöltődést és a másikra való maximális hangolódást.