5+1 misztikus táj, különleges energiákkal

Scheftsik Tamás
Írta: ,
5+1 misztikus táj, különleges energiákkal

A világ tele van különös és misztikus helyekkel. Olyan épületekkel, melyekkel az isteneknek hódoltak, szobrokkal, melyek rengeteg ember életét követelték, és területekkel, melyek különleges energiákkal rendelkeznek. Lássunk most néhányat!

Dobogókő

A pilisi település közelében található egy különös jelentőséggel bíró hely. A keleti kultúrák az embereken csakrákat, energiaközpontokat különítenek el.

Ezeket a központokat a föld „testén”ugyanúgy megtalálhatjuk, mint a sajátunkon.

Dobogókő neve is nagyon beszédes, megmutatja, hogy itt található a föld szívcsakrája, ezért ez a terület nem csak misztikus, de az ide látogatók energiáit is feltölti.

Törcsvár (Bran kastély)

Valószínűleg Törcsvár neve sokunknak ismeretlen. De ha azt is hozzátesszük, hogy legíresebb lakója az egykori Drakula gróf, akkor már bizonyára mindenki fölkapja a fejét.

A véreskezű Vlad Tepes arról vált hírhedté, hogy a vára előtti területen egész „erdőket”alakított ki a karókból, melyekre egy-egy embert húzatott.

A kastély magában is csodálatos látványt nyújt, ám látogatásának értékét mindenképpen emeli, hogy séta közben az embert folyamatos borzongás környékezi.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv