Lenyűgöző medencék a világ legújabb hoteljeiből

Sándor Alexandra
Írta: ,
Lenyűgöző medencék a világ legújabb hoteljeiből

A tavaly újonnan megnyitott szállodák listájáról összegyűjtöttük azokat, amelyek tényleg lélegzetelállító fürdőhellyel szolgálnak. (Figyelem: az összeállítás végigböngészése káros lehet a pénztárcádra!)

Amano’i (Vinh Hy Bay, Vietnam) Kép forrása: Christopher Wise

A Nui Chua Nemzeti Park mélyén elrejtett villakomplexum valóban távol esik a világ zajától. A lélegzésed azonnal kisimul, amint belépsz a hegytetőn lévő luxusépületek közül abba, amelyikben a recepciót találod.

Kényelmedet az éttermen, a báron, a könyvtáron és a teraszon kívül egy óceánra néző medence is szolgálja, melyről a fákkal teli csúcsokat is csodálhatod. A hotel napközbeni kirándulásokat is szervez ugyan, de nem valószínű, hogy bárhová elvágyódnál onnan!

Andaz Maui (Wailea, Hawaii) Kép forrása: Gabriela Herman

Mit szólnál hozzá, ha a nyaralás első reggele úgy indulna, hogy egy apró kenuban beevezel a Csendes-óceánba, melynek kristálytiszta vizében megcsodálhatod az élővilágot, majd a szállodához visszaérve egy királyi kényelmű nyugágyból megnézheted, ahogy a nap a fehér homokos tengerpart fölé emelkedik?

És ez még csak az első néhány óra… Vajon milyen lenne a többi? Persze, ha megunod a sós vizet, a paradicsomi panorámájú medencében vár az édes!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba