Lenyűgöző képeken Las Vegas 7 legfényűzőbb szállodája

Sándor Alexandra
Írta: ,
Lenyűgöző képeken Las Vegas 7 legfényűzőbb szállodája

Már meg is szólalt a fejedben Elvis Presley klasszikusa, a „Viva Las Vegas”? A következő lélegzetelállító fotók még tovább fokozzák a hangulatodat…

Aria Kép forrása: kiwicollection.com
A Cesar Pelli tervezte épület a kor és a hely összes kívánalmának megfelel.
 
Megaméretű hoteleknek megfelelő 4 004-es szobaszám – pipa. Három focipályányi kaszinó – pipa. Tizenhat étterem elképesztő kínálattal és sztárséfekkel – pipa. Elvis tematikájú Cirque du Soleil attrakció és hatalmas szökőkutak a főbejáratnál – pipa. 
 
Kell ezek után még bármit is mondanunk? Ja, a tehetős látogató a folyósokon kortárs műremekekbe botolhat, például egy felfüggesztett Maya Lin szoborra.
The Venetian Kép forrása: cntraveler.com

A luxustól hemzsegő komplexumnak még olyan része is van, amelyet az itáliai Alpokból repített zöld kővel dekoráltak. A Velencére hajazó kertben csatornák, gondolák és íves hidak is vannak, csaknem nyolc méter magas Botticino márványoszlopokkal. 

 
A legnagyobb szobák süllyesztett nappalival és saját római fürdővel várják a vendégeket, az éttermek hada pedig a Szent Márk tér másolatán helyezkedik el. „Szebb élmény, mint az igazi Velence” – írták róla egy ízben.

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján