5 legromantikusabb úti cél, ha párban utaztok – Ide mennek a szerelmesek

Zabolai Margit
Írta: ,
5 legromantikusabb úti cél, ha párban utaztok – Ide mennek a szerelmesek

Utazni mindenhogy jó, egyedül, barátokkal, családdal, de a páros utazásnak van egy külön bája. Ha romantikus úti célt kerestek, esetleg egy álomnyaralást terveztek kettesben, a housetrip.com utazásra szakosodott oldala szerint ezek a legjobb választások. Némelyik pedig nincs is olyan messze!

 

Brugge, vagy francia nevén Bruges Nyugat-Flandria legnagyobb városa, ami az utazási portálok szerint legalább annyira mesés és romantikus, mint Párizs, csak kevesebb körülötte a felhajtás.

Hajlunk arra, hogy ezt elhiggyük, hiszen az egész város az UNESCO Világörökségének védelme alatt áll, ami azt jelenti, hogy minden macskakő, minden lépcsőfok, minden itteni házikó egy darabka történelmet hoz magával.

Ha szeretitek a kisvárosi romantikát, akkor Brugge a ti helyetek a számos kis kávézóval és bárral, ahol megkóstolhatjátok a híres belga söröket vagy a forró csokoládét.

Ne hagyjátok ki a a főtéren álló torony, a Belfort megmászását - 47 harangjának megkongatására a város a mai napig főállásban alkalmaz egy embert.

Maui, Hawaii Kép forrása: batteredluggage.com

Nem túlzás azt mondani, hogy Maui a világ egyik legcsodásabb partja, ahol hófehér homok és azúrkék tenger várja a turistákat.

A buja, zöld völgyek és az aprócska, hagyományos falucskák szintén nem mindennapi látnivalót jelentenek, a Haleakala Nemzeti Park pedig maga a földi paradicsom megtestesülése.

A vulkanikus kráter kihagyhatatlan látvány!

Ha tehetitek, érdemes elkerülni a főszezont, és december és április között felkeresni Mauit - nem csak öröm lesz télből a nyárba utazni, de az éves hosszúszárnyú bálna vándorlásnak is szemtanúi lehettek.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?