A legmesésebb egzotikus úti célok – Ha igazán egyedi élményekre vágsz

Sándor Alexandra
Írta: ,
A legmesésebb egzotikus úti célok – Ha igazán egyedi élményekre vágsz

Valami igazán egyedi élményre vágysz túlzsúfolt nevezetességek helyett? Összegyűjtöttük neked a világ legexkluzívabb egzotikus nyaralóparadicsomait. Már a képek nézegetése is ellazít!

West Snake Caye, Honduras

Punta Gorda városától 27 km-re négy kicsi sziget hever, amelyeken egykor boa constrictor fajtájú kígyók éltek. Nyugi, mára nincs ott egy sem!

A Nagy Korallzátony közelében lévő terület egy háborítatlan lagúnában fekszik, amely páratlan alkalmat biztosít a veszélyeztetett növény- és állatfajok víz alatti és szárazföldi megtekintésére.

A helyi séfek nemcsak a specialitásokat, de akár a csirkepörköltet is szívesen elkészítik neked!

Gold Coast, Barbados

Barbados nyugati partján nemcsak elképesztő panoráma vár rád, de sztárok hada is: többet láthatsz belőlük nappal, mint ahány csillagot éjjel! A szokványos hotelszobák mellett egész villákat, tetőtéri lakosztályokat és tágas lakásokat is foglalhatsz.

A konyha európai, ázsiai és amerikai igényeket egyaránt kiszolgál. A golfleckéket pedig akkor is vétek kihagynod, ha eddig nem lelkesedtél ezért a sportért! Akár megteheted, hogy elutazz az említett varázslatos helyek valamelyikére, akár nem, a számítógép mögötti nézelődés élménye biztosan jár neked!

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv