20 kihagyhatatlan látnivaló Olaszországban: egyszer látni kell!

bien.hu
Írta: ,
20 kihagyhatatlan látnivaló Olaszországban: egyszer látni kell!

Olaszország a világ egyik leglátogatottabb országa. A több mint 3000 éves múlttal rendelkező romok, a fantasztikus építészeti remekek és egyáltalán az olasz helyek szelleme turisták millióit vonz évente. Lássuk azokat a helyeket, amelyeket látnunk kell, ha Olaszországban járunk!

Abruzzo

Olaszország legjobb állapotban fennmaradt középkori és reneszánsz hegyi városa.

Nemzeti parkokkal körbevett hangulatos kisváros, kíváló hely azok számára, akik a gyönyörű olasz érintetlen tájban szeretnének gyönyörködni és egy nyugodt középkori városban szeretnének elszakadni a nyüzsgő világ zajától.

Róma. Pantheon

Talán a legjobb állapotban megmaradt ókori római műemlék. Nem számít milyen évszak van, vagy milyen az időjárás, a Római Pantheont bármikor meglátogathatod.

A mennyezeten levő hatalmas kupola beengedi a fényt, nyáron hűvös, az esőtől és időjárási viszontagságoktól pedig megvéd.Marcus Agrippa megbízásából az ókorban építették a templomot az összes isten tiszteletére, majd tűzvészben leégett és Hadrianus császár idejében újjáépítették. Több nevezetesség nyughelyéül szolgál, mint Raffaello, vagy I. Viktor Emanuel király.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!