Kempingezni készülsz? Sátorozási 1x1

Scheftsik Tamás
Írta: ,
Kempingezni készülsz? Sátorozási 1x1

Az olcsó nyaralások egyik királya a sátrazás. Igaz, nem éppen a luxus netovábbja, ám biztosan felejthetetlen pillanatokat ígér. Akkor is érdemes ezt a lehetőséget választani, ha már az idő őszbe fordul. Lássuk mire figyeljünk oda!

Hely

Természetesen nem mindegy, hogy hol kempingezel, de itt most inkább arról van szó, hogy hova érdemes telepedni a sátorral. Egy kempingben ugye nem mindegy, hogy hol leszünk, hiszen a zuhanyzó, a konyha és a WC is jól jön, ha nem kilométerekre van. De azért azt sem szabad elfelejteni, hogy ezeket a helyiségeket nem csak mi foguk használni.

Éppen ezért túlságosan közel se húzódjunk, hiszen a konyhából és a WC-ből kellemetlen szagok szivároghatnak, amik igencsak meg tudják keseríteni a nyaralást.

A fürdő esetében ez nem áll fenn, ellenben bosszantó lehet, hogy állandóan sétál valaki a sátrunk közelében, hiszen nem minden vendég tusol le este 10-ig, megteheti azt akár éjfélkor is.

Felszereltség

Bár a kemping nem luxushotel, azért nem árt odafigyelni, hogy a helypénzért mit is kapunk. A minimum szolgáltatásokon felül az is jó, ha a területen mondjuk egy étterem és egy játszótér is helyet kapott, hiszen ez nagyban megkönnyítheti az életünket.

Érdemes vendégek beszámolóiból is tájékozódni, hiszen így első kézből szerezhetünk információkat arról, hogy a hely mennyire tiszta, vagy éppen mennyire elhanyagolt.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba