Februárban is nyár van valahol - 5 paradicsomi úti cél, ha télen nyárba utaznál

Bodnár Alexa
Írta: ,
Februárban is nyár van valahol - 5 paradicsomi úti cél, ha télen nyárba utaznál

Már eleged van a hidegből és a szürkeségből? Van egy kis spórolt pénzed utazásra is? Akkor már csak a megfelelő desztinációt kell kiválasztanod, hogy eltölts egy-két hetet paradicsomi környezetben. Ajánlunk neked néhányat ezek közül!

Tiszta, hófehér homok, átlátszó kék tenger, pálmafák, koktélok: nem véletlenül mondják azt, hogy a világ legszebb strandjai Phuket-en vannak.

A Bangkoktól egy órás repülőútra található sziget igazi földi paradicsom, amely ennek ellenére viszonylag még olcsó is, a szállástól kezdve az étkezésen át egészen a kikapcsolódásig, hajókirándulásokig.

A trópusi pihenés azért is lehet felhőtlen ezen a szigeten, mert a helyi vallás a buddhizmus: a béke és a nyugodtság áthatja ezt a csodálatos helyet.

Valószínűleg az első gondolatod, hogy soha nem fogsz eljutni Hawaii-ra, ne is vicceljünk – ám ha utána nézel az utaknak, rájöhetsz, hogy annyira nem is elérhetetlen álom egy hawaii út.

Nem tartozik a legolcsóbb desztinációk közé, de a legdrágább költség a repülőút lesz.

Megéri összespórolni az árát, hiszen cserébe csodaszép természeti látnivalókat kapsz, mint a csillogó habok, a hófödte hegycsúcsok, a fekete homokos partok, az esőerdők és még vulkán is!

A strandokon való kikapcsolódás és a pihenés mellett éppen ezért akkor is ideális választás, ha túrázni is szeretsz, hiszen csodálatos, gyalogos kirándulásokat szerveznek itt a sziget látnivalóihoz.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!