Ez lett a világ 8 legbarátságtalanabb városa 2014-ben

Sándor Alexandra
Írta: ,
Ez lett a világ 8 legbarátságtalanabb városa 2014-ben

Előző cikkünkből megtudhattad, hogy a Condé Nast Traveler magazin világutazói mely 8 város ítélték a földkerekség legbarátságosabbjának. A listának azonban megvan az ellentétpárja is – tele olyan helyekkel, ahol az értékelők úgy érezték, nem látják őket annyira szívesen.

8. Milánó, Olaszország

Itália divatfővárosa valóságos paradicsom lehet számodra, ha kiadós shopping-túrára vágysz – de a hozzászólók szerint mégsem neked való, ha a hagyományos olasz vendégszeretet a szíved csücske.

„Az igazi szépségért menj inkább dél felé” – javasolja valaki, míg más szerint egyenesen „elkeserítő, inkább hagyd ki!” Milánó védelmére szóljon, hogy a plázák mellett is rengeteg látnivalót rejt, ha tudod, hol keress.
7. Frankfurt, Németország

Az Oktoberfest sörünnep alkalmával mindenki odavan érte, a németek ötödik legnagyobb városa korántsem annyira népszerű az év többi részében. 

„Mindenki olyan hűvösnek tűnik, leszámítva a turistákat” – jegyezte meg valaki, míg más szerint „a hétköznapi emberek nem túl boldogok itt”. 

 
Persze, előfordulhat, hogy még nem csúszott le elég sör a torkukon, tehát meg kellene látogatniuk a híres Villa Kennedy’s bárt.