5 gyönyörű európai úticél, amit autóval is elérhetsz

Nagy Niki
Írta: ,
5 gyönyörű európai úticél, amit autóval is elérhetsz

Kép forrása: rognar/Depositphotos.com

Nem kell feltétlenül repülőre szállnod ahhoz, hogy gyönyörű helyre juss Magyarországról - hiába vagyunk a Kárpát-medence közepén, azért autótávolságra is vannak lélegzetelállító helyszínek, amelyeket érdemes látni. Összegyűjtöttünk közülük ötöt, ha mennél is valahová, de nincs kedved, vagy anyagi forrásod arra, hogy össze-vissza repülj.

1. Baska, Horvátország

Rögtön vágjunk is bele a lecsóba: az egyik legkönnyebben elérhető tengerpart kis hazánkban nyilvánvalóan a horvát, és azon belül Baska nagyon népszerű a magyar turisták körében. Ez egy nagyon aranyos, nyugodt kis város Krk szigetén, ami leginkább a két kilométer hosszan elterülő, gyönyörű strandjáról híres.

Gyerek- és felnőttbarát, bulizni és családdal kikapcsolódni egyaránt tökéletes, ráadásul történelmi látnivalók is akadnak a környéken.

Ha már autóval mész, ne legyél rest felfedezni a környező falvakat és városokat sem.

2. Bled, Szlovénia

Mindenkinek el kellene mennie itthonról egyszer Bledbe, és nemcsak azért, mert ott van az a gyönyörű templom a tó közepén - a környék egyébként is lélegzetelállító, és számos kikapcsolódási lehetőség közül választhatsz a nézelődésen kívül is. Érdemes a környéken például raftingolni is, ha már autóval vagy, nagyon könnyen elérsz ilyen központokat is.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!