Csajos nyaralásra indulnátok? Íme a legjobb úti célok

Berényi Nóri
Írta: ,

Ha még nem vetted ki a szabidat, akkor most garantáltan okot adunk rá, hogy ez megtörténjen. Még nem késő megszervezni egy csajos nyaralást a barátnőiddel, ráadásul nem feltétlenül kell a világ másik felére utaznotok. A pasikat most hagyjátok otthon és induljatok el a nyár legütősebb vakációjára. Az úti célt mi adjuk!

Pag – A véget nem érő bulik szigete Kép forrása: bloglovin.com

Ha nem szeretnétek sokat utazni, akkor a horvátországi Pag lesz a ti helyetek. A szigetet az ország Ibizájaként emlegetik, amit minden nyáron fiatalok lepnek el. Napközben a Zrce strandon sütkérezhettek egy koktéllal a kezetekben, vagy kipróbálhattok pár izgalmas vízi sportot, este pedig belevethetitek magatokat az éjszakai életbe. A parton egymást érik a koktélbárok és a szórakozóhelyek, a buli pedig nem éjfélkor kezdődik, hanem már délután 3-tól!

Ha ez még mind nem lenne elég, akkor azt is eláruljuk, hogy a mindennapos partik mellett elektronikus és rockzenei fesztiválokat is rendeznek a szigeten. Arról nem is beszélve, hogy a hely hemzseg a helyes pasiktól. Szóval, ha éppen most jöttél ki egy kapcsolatból és búfelejtő nyaralásra vágysz a barátnőiddel, akkor ne habozzatok! Irány Pag!

Mykonos – Ha igazi kikapcsolódásra vágytok Kép forrása: daniellawassef.wix.com

Igaz, kicsit hosszabb lesz az út, de higgyétek el, megéri. Ha tetszett a Bazi nagy görög lagzi című film, akkor Mykonos-t imádni fogjátok, mert ez egy ízig-vérig görög sziget.

A város leggyönyörűbb részét Kis Velencének hívják, ugyanis gyönyörű házak emelkednek ki a tengerből, esténként pedig színes fényekkel világítják meg az épületeket, és már csupán ez a látvány is elég okot ad az indulásra!

De készíthettek egy szelfit a sziget egyik látványosságával, Péterrel, a pelikánnal is. Évekkel ezelőtt egy halász meggyógyította a pelikánt, aki utána már nem tért haza, így a sziget lakója maradt és azóta is a turisták egyik kedvenc látványossága. Este pedig irány a homokos Paradise és Super Paradise Beach strand, ahol egész éjjel bulizhattok a parton, és megkóstolhatjátok Görögország legfinomabb gyrosát is.