Csajos nyaralásra indulnátok? Íme a legjobb úti célok

Írta: ,

Ha még nem vetted ki a szabidat, akkor most garantáltan okot adunk rá, hogy ez megtörténjen. Még nem késő megszervezni egy csajos nyaralást a barátnőiddel, ráadásul nem feltétlenül kell a világ másik felére utaznotok. A pasikat most hagyjátok otthon és induljatok el a nyár legütősebb vakációjára. Az úti célt mi adjuk!

Pag – A véget nem érő bulik szigete Kép forrása: bloglovin.com

1/4 Pag – A véget nem érő bulik szigete

Ha nem szeretnétek sokat utazni, akkor a horvátországi Pag lesz a ti helyetek. A szigetet az ország Ibizájaként emlegetik, amit minden nyáron fiatalok lepnek el. Napközben a Zrce strandon sütkérezhettek egy koktéllal a kezetekben, vagy kipróbálhattok pár izgalmas vízi sportot, este pedig belevethetitek magatokat az éjszakai életbe. A parton egymást érik a koktélbárok és a szórakozóhelyek, a buli pedig nem éjfélkor kezdődik, hanem már délután 3-tól!

Ha ez még mind nem lenne elég, akkor azt is eláruljuk, hogy a mindennapos partik mellett elektronikus és rockzenei fesztiválokat is rendeznek a szigeten. Arról nem is beszélve, hogy a hely hemzseg a helyes pasiktól. Szóval, ha éppen most jöttél ki egy kapcsolatból és búfelejtő nyaralásra vágysz a barátnőiddel, akkor ne habozzatok! Irány Pag!

Mykonos – Ha igazi kikapcsolódásra vágytok Kép forrása: daniellawassef.wix.com

2/4 Mykonos – Ha igazi kikapcsolódásra vágytok

Igaz, kicsit hosszabb lesz az út, de higgyétek el, megéri. Ha tetszett a Bazi nagy görög lagzi című film, akkor Mykonos-t imádni fogjátok, mert ez egy ízig-vérig görög sziget.

A város leggyönyörűbb részét Kis Velencének hívják, ugyanis gyönyörű házak emelkednek ki a tengerből, esténként pedig színes fényekkel világítják meg az épületeket, és már csupán ez a látvány is elég okot ad az indulásra!

De készíthettek egy szelfit a sziget egyik látványosságával, Péterrel, a pelikánnal is. Évekkel ezelőtt egy halász meggyógyította a pelikánt, aki utána már nem tért haza, így a sziget lakója maradt és azóta is a turisták egyik kedvenc látványossága. Este pedig irány a homokos Paradise és Super Paradise Beach strand, ahol egész éjjel bulizhattok a parton, és megkóstolhatjátok Görögország legfinomabb gyrosát is.

Párizs – Irány Disneyland! Kép forrása: goody25.com

3/4 Párizs – Irány Disneyland!

Mielőtt elutaznátok Párizsba, nézzétek meg a Café de Flore c. filmet és garantáljuk, hogy soha nem akartok majd hazajönni. Számtalan okot tudnánk mondani, hogy miért érdemes Párizsba utaznotok – úgy mint a Louvre, az Eiffel-torony, vagy a Le Marais – de ezeket majd a pasiddal nézd meg, romantikus hangulatban.

Ha a barátnőiddel mész Párizsba, akkor irány Disneyland! Üljetek fel az összes hullámvasútra és óriáskerékre, pörögjetek a teáscsészékben, este pedig nézzétek meg együtt a tűzijátékot. A park környékén hangulatos kempingekben is megszállhattok, ha úgy döntötök, hogy kocsival vágtok neki az útnak, onnan pedig már csak pár lépés választ el titeket a Walt Disney Studio Park-tól, amit kár lenne kihagyni.

Ötschergraben – Túrázásra fel! Kép forrása: dianostalgico.tumblr.com

4/4 Ötschergraben – Túrázásra fel!

Ha unjátok már a vízparti nyaralásokat, akkor itt az idő, hogy ellátogassatok Ausztriába, hiszen rengeteg lehetőséget kínál, ha aktív pihenésre vágytok. Ezek közül is kiemelnénk Ötschergrabent, amit az ausztriai Grand Canyonként emlegetnek. 

Ha egyedül nem szívesen vágnátok neki a hegymászásnak, akkor keressétek fel a helyi túravezető csapatot, akik biztos, hogy a legszebb helyeket mutatják meg nektek, így nem kell attól félnetek, hogy eltévedtek és az éjszakát a hegyen töltitek. Szerintünk ez tökéletes hely arra, hogy elmélyítsétek a barátságotokat, hiszen itt csak ti vagytok és a természet. Esténként pedig betévedhettek a helyi bárokba, ahol a személyzet mindig gondoskodik a jó hangulatról. Szóval elő a túrabakancsokkal, lányok!