A világ nyolc legkedveltebb városa, amit érdemes megnézni

Sándor Alexandra
Írta: ,
A világ nyolc legkedveltebb városa, amit érdemes megnézni

Találomra is kiválaszthattunk volna nyolc gyönyörű helyet, de inkább a rangos Travelers’ Choice szavazás hivatalos eredményét hoztuk el nektek. Íme, 2012-ben ezeket találták a legvonzóbb úti céloknak az emberek!

London

Az angol fővárosban annyi a látnivaló, hogy útiterv nélkül nem érdemes elindulni. A Towert és a Buckingham palotát vétek kihagyni, ám érdeklődési körtől függetlenül mindenki megtalálja itt a kedvenc helyét.

A művészetkedvelők a Nemzeti Galériában és a Tate-ben kapcsolódhatnak ki, a celebbarátok Madame Tussaud panoptikumában pózolhatnak viaszbabákkal. Végül egy igazi meglepetés: az angol éttermekben fenséges a választék!

New York

„Az Empire State Building, a Times Square és a múzeumok kötelezőek, csakúgy, mint egy este a Broadway-n. Aztán válassz ki egy kisebb területet, amit járj körbe alaposan” – szól az általános érvényű tanács minden odalátogatónak.

Az amerikai kultúra szerelmesei a Central Park környékén szívhatják magukba a hangulatot, Harlemben afrikai légkör uralkodik, a Lower East Side-on pedig számos etnikum tagjai élnek egymással békében.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!