7 síparadicsom szilveszterre és téli nyaralásra

Zabolai Margit
Írta: ,
7 síparadicsom szilveszterre és téli nyaralásra

Te tudod már, hol töltöd a szilvesztert? Ha az év utolsó napját, vagy csak néhány téli napot egy igazi síparadicsomban szeretnél tölteni, böngészd át listánkat a legszebb téli úti célokról, ahová a síelés szerelmeseinek és a kikapcsolódni vágyóknak is érdemes ellátogatni.

Semenic, Románia

A romániai Semenicen – magyar nevén a Szemenik-hegységben - összesen 11,4 kilométer sípálya várja a téli sportok szerelmeseit, a régebbi és az új pályát egy 5,6 kilométeres erdei út köti össze, ami már csak a kirándulás élménye miatt is megéri az átkelést, de akár busszal is közlekedhettek a két helyszín között.
A pályák reggel 9.00 és délután 17.00 óra között tartanak nyitva. A szemenik egyébként a Bánsági-hegyvidék legmagasabb hegysége.

Innsbruck, Ausztria

Az osztrák Tirol tartomány székhelye, Innsbruck nem véletlenül népszerű a magyar turisták körében is. A helyiek számára itt annyira természetes a síntalpas közlekedés, hogy a síterep gyakorlatilag már a város területén belül elkezdődik.
A pályák maguk leginkább haladó síelőknek ajánlhatóak, de Innsbruck akkor is csodás kirándulóhely, ha nem csak sportolni szeretnétek.

A festői táj és a hangulatos kis utcácskák mellett ne hagyjátok ki a Cloud 9 Iglubart sem, ami lényegében egy hatalmas, jégből épített szórakozóhely.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba