5 mesebeli hely, ami télen még gyönyörűbb, mint az év többi szakában

Szirák Viki
Írta: ,

Az emberek többsége a nyári szezonra időzíti az utazásokat, vakációkat, pedig télen is rengeteg lehetőségünk nyílik világot látni. Ennek az évszaknak ugyanis megannyi szépsége van, sőt, bizonyos helyek, városok ekkor még gyönyörűbbek, mint az év többi szakában. Elhoztunk néhány ilyen vidéket, ahová érdemes lenne ellátogatnod a téli szezonban!

Tallinn, Észtország Kép forrása: eans/depositphotos.com

Értelemszerűen a téli szezon leginkább az északi vidékeken tud kibontakozni, ezért ilyenkor errefelé érdemes kirándulni.

Tallinn, Észtország fővárosa pedig az év minden napján meseszép, ám amikor leesik az első hó, valódi mesevárossá alakul.

A belsejében található óváros, a parlament, az ortodox templom olyan hangulatot teremt, ami csak kevés más városban van meg, ezért ha nyugalomra vágysz, itt megtalálhatod, amit keresel!

Nyáron elözönlik a turisták Horvátországot, ha pedig valaki a Plitvicei Nemzeti Parkba szeretne ilyenkor ellátogatni, kénytelen hatalmas tömegek között sétálni.

Sajnos ettől némileg élvezhetetlenné is válik a kirándulás.

Épp ezért lenne érdemes ezúttal télre hagynod az ide tervezett látogatást, ugyanis kevesen tudják, ebben az évszakban milyen elképesztő a környék!

Amikor hóesés után ugyanis elég hűvös lesz az idő, a gyönyörű vízesések is megfagynak, ezzel olyan látványt létrehozva, amit csak a szépen megálmodott rajzfilmekben láthatunk.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!