3 csodálatos nyaraló úti cél, amit a gyerek is imádni fog

Körtvélyfáy Zsófia
Írta: ,

Aki családos ember, az tudja, hogy gyerekkel nem egyszerű utazni. Nem mindegy hova megyünk, milyen messze van, milyen a tengerpart és még hosszan sorolhatnám. Ha olyan bátor vagy, hogy kis családoddal karöltve nekivágtok a nagyvilágnak, de még nem tudjátok, pontosan merre is menjetek, akkor ez a cikk Nektek szól. Azokat az úti célokat gyűjtöttük össze számotokra, amik a legalkalmasabbak arra, hogy az egész család kikapcsolódjon. Lássuk!

Ha számít a távolság Kép forrása: croatiaonline.org

Ha már nem bírtok meglenni tengerpart és a sós víz illata nélkül, de nem akartok messzi útra menni, akkor Horvátország lesz számotokra a tuti befutó - ott is a gyerekparadicsomnak kikiáltott Rab szigete vagy az Isztriai-félsziget déli részén találhatjuk Medulint.

A sekély, homokos part ideális a játszáshoz, homokozáshoz, de még a legkisebbek pancsolásához is. Az üdülőövezetben gyerekbarát apartmanokat, kempingeket is találhatod.

Sőt, ha rosszabbra fordul az idő rengeteg szórakoztató előadással, programmal várják a kicsiket az animátorok.

A szülők is megpihenhetek egy kicsit, hiszen a strandok jól felszerelt vízi játszótérrel vannak ellátva, így a gyerekek addig biztonságosan kitombolhatják magukat.

 

Aki be meri vállalni, hogy kicsit messzebbre utazik csemetéivel, annak a Barcelona környéki tengerpartok üdülővárosait ajánljuk.

Remek szolgáltatásokkal várják a családjukkal érkező nyaralókat.

Szinte mindenhol lehet találni gyerekbarát hoteleket és apartmanokat, ahol akár a kacsaúsztatóval, kinti játszótérre, medencével felszerelt hatalmas kertben is eltölthetik a szabadidejüket a kicsik.

Ha spanyolországi nyaralás mellett döntünk, arra azért nem árt figyelni, hogy augusztusban rettentő a hőség és mivel a helyiek ekkor töltik szabadságukat mindenhol tömeg és zsúfoltság uralkodik.