7 zseniális film, amit egyedül nézz meg

Gyöngyösi Lilla
Írta: ,
7 zseniális film, amit egyedül nézz meg

Bármelyikünk életében jöhet egy időszak, amikor kicsit magányosak vagyunk, legszívesebben ki sem mozdulnánk otthonról és egyetlen társunk a laptopunk. Hogyan vészeljük át ezt az életszakaszt? Például néhány filmmel, amit úgyis a legjobb egyedül megnézni. Erőt adnak, utat mutatnak és jókedvre derítenek. Mindegyik azt sugallja: nem vagy egyedül!

Elveszett jelentés Kép forrása: snitt.hu

Az Elveszett jelentés két hőse egy magányos fiatal lány és egy kiégett középkorú színész.

Céltalanul unatkoznak egy tokiói szállodában, egészen addig, amíg nem találkoznak egymással – és közösen felfedezik az élet nagyszerűségét. Meg persze egymást, ami ugyanilyen csodálatos felismerés.

Az Elveszett jelentés visszaadja a hitünket a rohanó jelenben: még a követhetetlenül felgyorsult világunkban is találhatsz valakit, akivel tökéletesen egy hullámhosszon vagytok.

Ízek, imák, szerelmek Kép forrása: blog.scarecrow.com

Egy bukott párkapcsolat és a megszürkült élete elől Liz egy világ körüli utazásra menekül – Olaszország, India és Bali felfedezése közben pedig önmagát is megtalálja.

A gondtalan hedonizmus, az elmélyült spiritualitás megismerése után mégis győz a szerelem: Julia Roberts végül valaki más mellett teljesedik ki, de az idáig vezető egzotikus út, a csodálatos tájak és izgalmas kultúrák minden magányos lélek számára feltöltődést jelenthetnek.

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató