8 zseniális film, ami elgondolkodtató csavarral ér véget

Kovács Andrea
Írta: ,
8 zseniális film, ami elgondolkodtató csavarral ér véget

Mindig azok a legjobb filmek, amelyek végén néhány percig még meredten nézel a képernyőre, és próbálod feldolgozni a váratlan, ugyanakkor hihetetlenül izgalmas befejezést. Persze nem a legegyszerűbb feladat rábukkanni az ilyen sztorikra; épp ezért most összegyűjtöttünk néhány híres és kevésbé híres filmet, hogy megkönnyítsük a keresgélést.

Az őslakó Kép forrása: imdb.com

A történet főszereplője John Oldman, a látszólag átlagos történelemprofesszor, aki egyik napról a másikra úgy dönt, ott hagyja az egyetemet. Kollégái meg is látogatják a váratlan döntés miatt, és igyekeznek kideríteni, mi az oka a hirtelen jött váltásnak.

A professzor pedig belekezd egy olyan történetbe, amit először senki sem tud elhinni: állítása szerint ugyanis halhatatlan, és a titok megőrzése érdekében 10 évente új helyre kell költöznie.

Sőt, valójában már 14 000 éve él a Földön, és rengeteg történelmi eseménynek volt szemtanúja. Rövidesen bele is kezd a sztoriba, ami garantáltan meglepő befejezéssel zárul le!

Időhurok Kép forrása: oscarfavorite.com

Csak akkor állj neki ennek a filmnek, ha teljes figyelemmel tudod majd követni elejétől a végéig; ha ugyanis főzőcskézés vagy takarítás közben akarod megnézni, és pár percre félrepillantasz, könnyen elveszítheted a fonalat.

A történet egy kocsmai beszélgetéssel veszi kezdetét, amelyben az egyik férfi elmeséli különös életét.

De vajon hogyan kapcsolódik egymáshoz egy fiatal leányanya, egy időügynök, az íróként élő férfi, és a városban robbantgató bűnöző története?

A film végére kiderül, de ne lepődj meg, ha a csattanó miatt maradnak még benned kérdések!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!