7 zenés film, ami rögtön jókedvre derít

Szirák Viki
Írta: ,
7 zenés film, ami rögtön jókedvre derít

Kép forrása: Greek Ireland

Egy jó dal rögtön vidámabbá tesz, pláne, ha még egy klassz történet is épül köré. Ezért imádjuk annyira a zenés filmeket és musicaleket, amelyek magukkal rántanak egy teljesen más világba. Akár a klasszikus éneklős történeteket imádod, akár azokat, amelyek valamilyen módon a zene köré épülnek, mindre hoztunk pár szuper ajánlást!

Természetesen az ABBA klasszikusait feldolgozó filmet nem lehetett kihagyni a listáról!

Már önmagában parádés szereposztása miatt nagy figyelmet kapott (Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth - folytassuk még?), de nagyban hozzátett a sikerhez az, hogy szuper történetet alkottak meg a népszerű slágerekre.

A sztori szerint Donna fiatalabb korában három férfibe is szerelmes volt, és még ő maga sem tudja, ki lehet Sophie apja. A lány ezért úgy dönt, hogy mindhármukat meghívja közeledő esküvőjére, hogy rájöjjön, ki az édesapja valójában.

A színészek maguk is dalra fakadtak, ráadásul a végeredmény olyan jó lett, hogy aki látta a filmet, hetekig csak ezeket a zenéket énekelte. Mind az első, mind a második rész hibátlan lett!

Kicsit komolyabb, kicsit drámaibb, de ugyancsak csodálatos film a Kaliforniai álom is, amely nem egy Oscar-díjat kapott. A történet két fiatalról szól, akik nagyon szeretnének befutni Los Angelesben.

Sebastian jazz zongoristaként, Mia pedig színésznőként szeretne érvényesülni, amikor pedig váratlanul megismerkednek egymással, a kezdeti nehézségek ellenére egymásba szeretnek.

Bár a filmnek nem minden pillanata örömteli, mégis nagyon elgondolkodtató, és maximálisa magával ragadó!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!