5+1 veszélyesen forró erotikus regény, ami egész éjszaka ébren tarthat

Balogh Orsi
Írta: ,

Légy óvatos, mikor kezedbe veszed a következő 6 könyvet, - főleg, ha este szoktál olvasni - mert biztosan izgalomba hozzák a fantáziádat! Sokan hiszik azt, hogy nincs feljebb A szürke ötven árnyalatánál, pedig szerencsére bőven akad még könyv, ami tűzbe hozhat.

Tessék, még maga A szürke ötven árnyalatának írója is úgy gondolja, felül lehet múlni a Grey trilógiát, méghozzá egy másik jóképű, arisztokrata származású férfival: Maxim Trevelyannel, aki a sors kegyeltje.

A történet Londonban játszódik, 2019-ben. Maxim nagyvilági életet él, tele pénzzel és maximális kényelemmel. Természetesen ennek a kombinációnak köszönhetően ritkán kell egyedül nyugovóra térnie.

De minden megváltozik azután, hogy megismeri az Angliába érkező Alessia Demachit, a zenei tehetséggel megáldott gyönyörű nőt.

Az még a kisebb baj, hogy beleszeret, a nagyobb viszont az, hogy álmai nőjét meg kell tudnia védeni az ellenségeitől. Ahogy E L Jamestől megszokhattuk, erotikából, tüzes jelenetekből nem lesz hiány, sem pedig akciódús izgalmakból, amelyek még inkább letehetetlenné teszik a könyvet!

A 29 éves Tyler Anselm Bell a saját történetét meséli el.

A probléma nyilvánvaló: megszegte a cölibátust, méghozzá a templomában, Isten oltárán. A regényben Bell atya életébe és főleg fejébe kaphatunk betekintést, aki leginkább két dologra tud gondolni: a szexre és a szex okozta bűntudatra, bár utóbbi nem kínozza túlságosan.

Vadabbnál vadabb szexuális fantáziákkal találkozhatunk és még azoknál is hajmeresztőbb tettekkel.

Bell atya tévelygéseiben aktív résztvevő a gyönyörű és gazdag nő, aki elcsábítja a papot. Különös elegye a könyv a vallásnak és a szexnek, a már-már pornóba illő jeleneteivel.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!