Az utóbbi évek legjobb thrillerei, amiket megéri végigizgulni

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Az utóbbi évek legjobb thrillerei, amiket megéri végigizgulni

Kép forrása: hdqwalls.com

Dan Brown szerint egy thriller akkor jó, ha a való világról tanít nekünk valamit. És valóban: valószínűleg azért is ilyen népszerű ez a filmes műfaj, mert nagyon közel áll a valósághoz – csak éppen összesűríti és megsokszorozza a minket körülvevő feszültséget. Szerintünk ezek az utóbbi évek legizgalmasabb thrillerei – neked melyik a kedvenced?

Széttörve

M. Night Shyamalan hosszú évekig a gyűlölt rendezők közé tartozott, hiszen rengeteg rossz filmet készített – a Széttörve viszont meghozta a nagy visszatérést!

2017 eddigi legjobb thrillerje igazán bombasztikus ötletre épül: a 23+1 személyiséggel bíró, pszichopata férfi elrabol három tinédzserlányt, akik megpróbálják önmaga ellen kijátszani a fogvatartójukat.

A folyamatosan fokozódó feszültség, James McAvoy parádés játéka, na meg a hatalmas film végi csavar miatt lesz feledhetetlen élmény a Széttörve.

 

Éjszakai ragadozók

2016 egyik legjobban várt thrillerje az Éjszakai ragadozók volt, és Tom Ford ezúttal sem okozott csalódást: költői, de brutális filmje a bosszú témáját járja körül, nagyon emlékezetes módon.

A két szálon futó történetben egy elvált nő szembesül a saját sötét oldalával, amikor a volt férje megmutatja neki az új regénye kéziratát – úgy érzi, a lapokon kibontakozó szörnyű történet a kettejük kapcsolatát dolgozza fel.

Az Éjszakai ragadozók mély és drámai alkotás, nem érdemes kihagyni!

 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!