Top 5 önfejlesztő könyv, amit el kell olvasnod, ha jól jönne egy kis támogatás

Gyöngyösi Lilla
Írta: ,

Te minden helyzetben önmagad mersz lenni? Hogyan igazodsz el a boldogság felé vezető útvesztőben? Mit teszel, ha valaki bántó megjegyzést tesz rád? Megannyi kérdés, amellyel mindannyian szembesülünk, a választ gyakran mégsem sikerül egyedül megtalálnunk rájuk. Ilyenkor jól jönnek az önfejlesztő könyvek – a válogatásunkban 5 kötet kapott helyet, amelyek az élet változatos problémáira kínálnak megoldást.

Dr. Csernus Imre: A Nő – Csajsziknak Kép forrása: jaffa.hu

Csernus Imre A Nő – Csajsziknak című könyvében 2007-es sikerkönyvét, A Nőt frissíttette fel: azoknak a fiatal nőknek dolgozta át, akik az első kötet megjelenésekor még gyerekek voltak. Csernus a szokásos szókimondó stílusában fejti ki a véleményét a szexről, a randialkalmazásokról vagy a közösségi média veszélyeiről.

Fiatal nőként még nehezebb megtalálnod a boldogsághoz vezető utat, hiszen hiányoznak a megfelelő előképek. A felelősségvállalás, a helyes döntések és természetesen az önismeret viszont a kötet szerint segíthet „jó nővé”, boldog nővé válni. (Jaffa Kiadó, 2015)

Gael Lindenfield, Dr. Malcolm Vandenburg: Hatékony feszültségkezelés Kép forrása: bioenergetic.hu

Mindannyian állandó rohanásban és feszültségben élünk, ami miatt gyakran érezzük magunkat csalódottnak, szomorúnak és dühösnek. A szerzőpáros meglepő állítása azonban az, hogy a stresszt építő jelleggel is fel lehet használni, segíthet a boldog élet kialakításában.

A könyv a szerzők sikeres tanfolyamain alapul. Bemutatják, hogyan fordíthatod át a stressz romboló hatását és használhatod ki a benne rejlő pozitív lehetőségeket. Így ügyesebben kezelheted a munkahelyi nehézségeket, de az élet minden területén jobban teljesíthetsz, a sikerektől pedig elégedettebb leszel. (Bioenergetic Kiadó, 2004)