Tavaszi moziajánló – Ezekért a filmekért érdemes beülni a vászon elé

Marcali Nóra
Írta: ,
Tavaszi moziajánló – Ezekért a filmekért érdemes beülni a vászon elé

Kép forrása: pinterest.com

Bár az utóbbi évek sorozatdömpingje sokunkat átszoktatott az otthoni filmezésre, azért szerencsére nem kell panaszkodnunk a filmkínálatra sem, ugyanis rengeteg izgalmas alkotás vár minket a mozikban. Legyen szó szörnyekről, akcióról, szuperhősökről vagy épp romantikáról, biztosan mindenki megtalálja majd a kedvére valót. Jöhet a popcorn, kezdődhet a film!

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az év legjobban várt filmje a Bosszúállók utolsó része, a Végjáték, hiszen immár egy éve találgatnak a Marvel-rajongók, vajon melyik kedvencük élte túl Thanos végzetes csettintését. Az utóbbi években csak úgy ontották a mozik a különféle szuperhősök eredetfilmjeit és a folytatásokat, a népszerűségük pedig még mindig töretlen, mindenki megtalálja a kedvencét közöttük.

Korosztálytól és nemtől függetlenül alig várjuk, hogy kiderüljön, mi lesz Vasemberrel, aki az űrben ragadt – ez utóbbihoz még a NASA-nak is volt vicces hozzáfűznivalója – és hogy fogják az életben maradt Bosszúállók, köztük Amerika kapitány, a Fekete özvegy és Thor, Marvel kapitánnyal kiegészülve megmenteni a világot és az emberiséget. Már csak pár hét és kiderül!

Premier: április 25.

Veled is előfordult már, hogy olyasvalakibe szerettél bele, akibe nem szabadott volna és távol kellett tartanod magad tőle? Ez elég gyakori jelenség, az viszont kevésbé, hogy ezen akár az életed is múlhat.

Épp ez történik a Két lépés távolság című film főhőseivel, akik mindketten ugyanabban a betegségben, cisztás fibrózisban szenvednek, így hiába szeretnek menthetetlenül egymásba, mindig tartaniuk kell a kötelező, kétlépésnyi távolságot, különben akár végzetes fertőzést is elkaphatnak egymástól.

Igazi szívfacsaró történet a szerelemről és az élni akarásról, a főszerepben Haley Lu Richardson-nal és a Riverdale-ből ismert Cole Sprouse-zal.

Premier: május 2.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv