Tavaszi könyvajánló – Összeválogattunk 5 letehetetlen újdonságot!

Gyöngyösi Lilla
Írta: ,

Végre itt a jó idő, eldobhatod a nagykabátot és kiülhetsz egy napfényes padra vagy a kedvenc kávézód teraszára. De miért tennéd üres kézzel? Egy jó könyvet olvasva még a madarak is szebben énekelnek – lássuk, milyen újdonságokat kínálnak a kiadók tavasszal! Egy újabb felnőtt színező, izgalmas budapesti történetek vagy egy világhírű bloggerina első regénye? Nem is könnyű választani közülük.

Zoe Sugg: Girl Online Kép forrása: moly.hu

A 25 éves Zoe Sugg, ismertebb nevén Zoella népszerű divat- és sminktanácsadási videóblogot működtet a YouTube-on – most pedig megjelent az első regénye is.

A Girl Online-ban a szorongásos rohamokkal küzdő Penny úgy akarja legyőzni a betegségét, hogy blogot indít. Hirtelen rátalál a szerelem is, ám amikor a boldogságát megosztja a blogon, hatalmas lavinát indít el, és hirtelen több lesz az ellensége, mint a barátja.

A látszólag könnyed történet attól lesz izgalmas, hogy bemutatja, milyen nyomás nehezedik a közösségi média világában felnövő fiatalokra, miközben olyan komoly és fontos témákat is érint, mint a fiatalkori pánikbetegség és az internetes zaklatás.

Libri Kiadó, 3 324 Ft (webáruházas kedvezménnyel)

Stresszoldó színező – Színezőkönyv felnőtteknek Kép forrása: lira.hu

Váratlanul robbantak be a köztudatba a felnőtteknek szóló színezők, és a hatalmas népszerűség miatt szinte hetente újabb kiadványokat dobnak piacra. Ha már felfedezted a titkos kertet, elmerültél a tengeri élővilágban, új fazont adtál a Harry Potter szereplőinek, és még mindig nem fogytak el a színes ceruzáid, vár a legújabb színező, ami nyugalmat és harmóniát ígér a lelkes művészeknek. Add át magad a gyerekkor szabadságának és feledkezz bele a kreatív munkába – egy fárasztó, rohangálós nap után biztosan megnyugvást ad az alkotás öröme.

Édesvíz Kiadó, 1 868 Ft (webáruházas kedvezménnyel)