4 szuper film, aminek köszönhetően még hihetünk az örök szerelemben

Kovács Andrea
Írta: ,
4 szuper film, aminek köszönhetően még hihetünk az örök szerelemben

Vannak filmek, amiket megnézünk és jobb kedvünk lesz utánuk,vagy rettegünk egy kicsit. És vannak AZOK a filmek, melyek olyan hatással vannak ránk, hogy utána hetekig azt az érzést keressük, amit a film nézése közben éreztünk. Mivel nem találjuk, ezért kénytelenek vagyunk még vagy százszor megnézni ugyanazt a mozit. Ismerős az érzés, ugye? Most kedvenc szerelmes filmjeinket gyűjtöttük össze neked egy szívdobogtató listába, amik biztosan rád is nagy hatással lesznek. 

Mielőtt megismertelek Kép forrása: geektyrant.com

Will Traynornek mindene megvan: siker, pénz, népszerűség és egy gyönyörű barátnő. Egy nap viszont mindent elvesz tőle az élet és egy motorbalesetet követően nyaktól lefelé lebénul. Az egész addigi élete hirtelen eltűnik és nem akar mást, csak véget vetni az egésznek. Egy nap viszont belép az életébe „Lou” Clark, a fiatal, különc lány, akit Will mellé vettek fel a szülei ápolónak.

Nem indul zökkenőmentesen a kapcsolatuk, hiszen teljesen mások, ráadásul Will mindent megtesz, hogy megnehezítse Lou dolgát. A lány viszont nem adja fel, és egy olyan világba repíti Will-t, amit magától sosem ismert volna meg. A történet gyönyörűen szemlélteti, hogy az igaz szerelem a legváratlanabb élethelyzetekben talál meg minket és bizony nem tudunk előle elmenekülni.

Ahol a szivárvány véget ér Kép forrása: constantin-film.de

Nem az a tipikus nagyszabású mozifilm, de akkor is muszáj megnézned! A történet két főszereplője, Rosie és Alex gyerekkoruk óta legjobb barátok, ezért soha fel sem merült bennük, hogy több is lehetne közöttük.

Egy idő után viszont mégis megtörténik az, amitől a legjobban féltek, és egymásba szeretnek.

Az élet viszont folyton nehézségeket sodor eléjük, így nem tud beteljesedni a szerelmük. Alex elköltözik a nagyvárosba, hogy szerencsét próbáljon, Rosie pedig marad az unalmas kisvárosban és ott próbál „túlélni”. Egymást viszont képtelenek elfelejteni, még akkor is, ha az élet próbára teszi a türelmüket. Vajon legyőzi a szerelmük a sok akadályt, vagy el kell fogadniuk, hogy más mellett találják meg a boldogságot?

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!