Született feleségek: kire hasonlítasz igazán?

Fischer Anna
Írta: ,
Született feleségek: kire hasonlítasz igazán?
Bizonyára sokan ismerik és szeretik a Született feleségek című sorozatot. A benne szereplők mindegyike nagyon jellegzetes jó- és rossztulajdonságokkal rendelkezik, és éppen ez az, ami egyénivé és érdekessé teszi őket. Hozzád melyik szereplő áll a legközelebb?
Bree Van de Kamp
Tökéletes és sikeres háziasszony. Amihez fog, az tökéletesen sikerül, legyen az egy különleges étel elkészítése, a ház rendben tartása, kertészkedés, vagy akár az emberek befolyásolása.
Kemény, határozott, kiváló szervező és stratéga, egyben a tradicionális értékrendet is nagyon erőteljesen vallja és követi. Képes beismerni hibáit és minden helyzetből fel tud állni. Családjáért és barátaiért messzemenőkig kiáll akkor is, ha ennek ő maga látja kárát.
Lynett Scavo
Igazán erős és bátor, okos, a munkájában hatalmas sikereket elért nő. Megpróbálja a lehetetlent, vagyis a karriert és a családot (5 gyerek + 1 férj) összehangolni úgy, hogy mindenkinek jó legyen. Saját magával szemben is kritikus, nagyon direkt módon és őszintén kommunikál mindenkivel.
Megjelenése kevésbé nőies, hajlamos elhanyagolni magát a munkahelyi és a családi teendői között. Kemény és elszánt nő, akinek túl korán kellett felnőnie. Mindezek mellett nem egy könnyen kezelhető személyiség, szüksége van a dominanciára a családjában, és ha ezt valamiért nem kapja meg nyíltan, akkor akár cselszövésre is képes, de saját fontosságának csorbítását nem tűri el. Képes elismerni a hibáit, ami lássuk be, ilyen határozott természettel különösen dicséretes dolog!

Fókuszban

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv