Szókimondó, humoros önsegítő könyvek bátor hölgyeknek

R. Szabó Zsuzsa
Írta: ,

Amikor valami bánt, megoldatlan problémád van, úgy érzed, hogy krízisben vagy, netán nem tudsz kezelni egy élethelyzetet, akkor szeretnél tanácsokba, módszerekbe kapaszkodni. Könyveket, önsegítő olvasmányokat keresel, amik dédelgetik kicsit a lelked. Mi most egészen másféle könyveket gyűjtöttünk össze. Olyanokat, amik nem szépítenek, őszintén kimondanak mindent, ironikusan, néhol viccesen. Már a könyvek címeire is felkapjuk a fejünket. Csak merész nőknek ajánljuk őket!

1. Francba az érzelmekkel!

Ennek a könyvnek a szerzője egy olyan sokat látott pszichiáter, aki évtizedek óta praktizál, rengeteg élethelyzetet, panaszt, lelki problémát hallott már. Pontosan tudja, mi az, amivel felesleges traktálni a kétségbeesett, válaszokat, ötleteket kereső pácienst. Tudja, hogy mit szeretne hallani az ember, de ezzel szemben mi az igazság és mi célravezető.

Szókimondó, humoros önsegítő könyvek bátor nőknekDr. Michael I. Bennett saját lányával együtt írta meg a Francba az érzelmekkel! című könyvet – Bennett azt vallja, szembe kell nézni a ténnyel, hogy bizonyos dolgokon a legnagyobb erőfeszítések árán sem tudunk változtatni.

Azt üzeni, hogy ne az alapján ítéld meg magadat, mennyire alakulnak szerencsétlenül, rosszul a dolgaid, hanem annak fényében, milyen jól, ügyesen viseled ezeket. Boldogsághoz vezető varázsút nincs.

A rossz tulajdonságainkat tudnunk kell kezelni, el kell fogadni, hogy mások viselkedését nem tudjuk befolyásolni, és hogy az univerzum nem küld energiákat. Bennett beszól Oprah Winfrey amerikai műsorvezetőnek, odaszúr a Titok könyv követőinek is.

Nagyon szórakoztató a stílusa, konkrét eseteket is bemutat, és házi dolgozatokat is ad olvasóinak. Ha ráhangolódsz a szerzőpáros humorára, élvezni fogod az összes fejezetet!

Fókuszban

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra

Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!