Ha érzelmes történetekre vágysz – 5+1 szívfacsaró film, amit látnod kell

Kerekes Vivien
Írta: ,
Ha érzelmes történetekre vágysz – 5+1 szívfacsaró film, amit látnod kell

Rengeteg olyan filmet ismerünk, ami képes mindenki szívét megérinteni, kortól és nemtől függetlenül. Ezek a történetek mélyen megmaradnak az emlékezetünkben hosszú időn át, és akár az egész napunkra hatással lehetnek. Ha szívesen elmerülnél egy kis időre az érzelmesebb filmek világában, A remény rabjai, Halálsoron és Szerelmünk lapjai történetét pedig már ezerszer láttad, válassz az alábbi alkotások közül; régebbi és új filmeket egyaránt találsz rajta. A lista persze nem teljes, kommentben várjuk a te kedvenceidet is!

A kutyákról szóló drámafilmektől nagyon könnyű elérzékenyülni (tökéletes példa erre a Marley meg én), Hacsi igaz története pedig biztosan nálad is bekerül a kedvencek közé.

A hűséges akita inu és gazdája teljesen véletlenül találkoznak, életük azonban összekapcsolódik, és elválaszthatatlan barátság alakul ki közöttük. Hachiko nap mint nap kikíséri a férfit a vasútállomásra, és az épület előtt várja hazaérkezését; egy váratlan tragédia azonban mindent megváltoztat – kivéve Hachi szeretetét és odaadását.

Készülj, mert ennél a filmnél biztosan szükséged lesz papír zsepire!

Az élet nélkülem Kép forrása: iam-ccy.blogspot.hu

A 23 éves Ann élete nem mondható éppenséggel izgalmasnak: az anyja kertjében, egy lakókocsiban tengeti mindennapjait az általában munkanélküli férjével és két gyermekükkel.

Egy napon azonban rosszul lesz, a kórházi kivizsgálás során pedig kiderül, hogy halálos beteg.

A nő úgy dönt, nem árulja el a családjának a rossz hírt, helyette pedig új tervvel áll elő: elkészít egy listát arról a 10 dologról, amit mindenképpen szeretne megvalósítani, mielőtt a betegség teljesen eluralkodik rajta – az élete pedig egészen más irányt vesz, mint korábban.

Fókuszban

A légúti hurut lehetséges színei - Melyik, mit jelent?

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató