5+1 szivdöglesztő férfiszereplős sorozat, amit látnod kell

Gerber Petra
Írta: , Frissítve:
5+1 szivdöglesztő férfiszereplős sorozat, amit látnod kell

Te is sorozatfüggő vagy? De fogadjunk, hogy nem csak azért kukkantod meg a kedvenceidet, mert annyira izgalmas a sztori, hanem azért is, mert így végre viszont láthatod a kedvenc szexi karakteredet. Dögös színészekből pedig nincs hiány, éppen ezért most teszünk egy kísérletet arra, hogy sorra vegyük a legszívdöglesztőbb srácokat, akik napjaink méltán népszerű sorozataiban bukkannak fel.

Shameless – Szégyentelenek Kép forrása: jallenwhitenet.tumblr.com

Bár a Szégyentelenek már a nyolcadik évadnál jár, mégis érdemes megemlítenünk, ugyanis több igen csak helyes srác is felbukkan benne. Ha eddig még nem kezdted el, hát arra bíztatunk, hogy az újévben állj neki.

Nekünk egyértelműen Lip, azaz Jeremy Allen White a kedvencünk, aki kisfiús mosolyával gyakorlatilag azonnal levett minket a lábunkról. Ráadásul mind a nyolc évad oszlopos tagja, így egyetlen epizód erejéig sem kell nélkülöznünk őt.

Persze Lip kisöccséről sem feledkeztünk meg, de róla majd egy kicsit később.

 

A 2015-ben bemutatott Gotham című sorozat első évadában tűnt fel Cameron Monaghan, aki egyébként már a Shamelessben is felkeltette az érdeklődésünket. A Batman, Bruce Wayne gyermekkorát feltáró sorozatban a dögös vörös színész Jerome Valeska karakterét formálta meg, majd a második évadban is visszatért három epizód erejéig.

A készítők azonban úgy nyilatkoztak, hogy Cameron karaktere a későbbiekben még jelentőségteljesebb lesz, ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy személyében a későbbi Jokert ismerhettük meg.

Nos, mi igazán örülnénk neki, ha Cameron visszatérne Gothambe, ám addig is csodáljuk őt a Szégyentelenekben.