5+1 szivdöglesztő férfiszereplős sorozat, amit meg kell, hogy nézz

Gerber Petra
Írta: , Frissítve:
5+1 szivdöglesztő férfiszereplős sorozat, amit meg kell, hogy nézz

Te is sorozatfüggő vagy? De fogadjunk, hogy nem csak azért kukkantod meg a kedvenceidet, mert annyira izgalmas a sztori, hanem azért is, mert így végre viszont láthatod a kedvenc szexi karakteredet. Dögös színészekből pedig nincs hiány, éppen ezért most teszünk egy kísérletet arra, hogy sorra vegyük a legszívdöglesztőbb srácokat, akik napjaink méltán népszerű sorozataiban bukkannak fel.

A 2015-ben bemutatott Gotham című sorozat első évadában tűnt fel Cameron Monaghan, aki egyébként már a Shamelessben is felkeltette az érdeklődésünket. A Batman, Bruce Wayne gyermekkorát feltáró sorozatban a dögös vörös színész Jerome Valeska karakterét formálta meg, majd a második évadban is visszatért három epizód erejéig.

A készítők azonban úgy nyilatkoztak, hogy Cameron karaktere a későbbiekben még jelentőségteljesebb lesz, ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy személyében a későbbi Jokert ismerhettük meg.

Nos, mi igazán örülnénk neki, ha Cameron visszatérne Gothambe, ám addig is csodáljuk őt a Szégyentelenekben.

Pretty Little Liars Kép forrása: dailyblackburn/Tumblr.com

Bár a Pretty Little Liars, vagyis a Hazug csajok társasága nemrégiben véget ért, mégis fontos helye van a listánkon, ugyanis epizódtól epizódra szerelmesek lettünk Calebbe, azaz Tyler Blackburnbe.

Karaktere alapján eleinte a lázadó srác szerepében tetszeleg, ám ahogy halad előre a történet kiderül, hogy mennyire érzékeny a srác.

Bár, amióta a sorozat véget ért nem sokat hallottunk róla, de őszintén reméljük, hogy hamarosan felbukkan valamiben, addig is az Instagram profilján keresztül csodáljuk.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!