5+1 szivdöglesztő férfiszereplős sorozat, amit meg kell, hogy nézz

Gerber Petra
Írta: ,
5+1 szivdöglesztő férfiszereplős sorozat, amit meg kell, hogy nézz

Te is sorozatfüggő vagy? De fogadjunk, hogy nem csak azért kukkantod meg a kedvenceidet, mert annyira izgalmas a sztori, hanem azért is, mert így végre viszont láthatod a kedvenc szexi karakteredet. Dögös színészekből pedig nincs hiány, éppen ezért most teszünk egy kísérletet arra, hogy sorra vegyük a legszívdöglesztőbb srácokat, akik napjaink méltán népszerű sorozataiban bukkannak fel.

A 2015-ben bemutatott Gotham című sorozat első évadában tűnt fel Cameron Monaghan, aki egyébként már a Shamelessben is felkeltette az érdeklődésünket. A Batman, Bruce Wayne gyermekkorát feltáró sorozatban a dögös vörös színész Jerome Valeska karakterét formálta meg, majd a második évadban is visszatért három epizód erejéig.

A készítők azonban úgy nyilatkoztak, hogy Cameron karaktere a későbbiekben még jelentőségteljesebb lesz, ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy személyében a későbbi Jokert ismerhettük meg.

Nos, mi igazán örülnénk neki, ha Cameron visszatérne Gothambe, ám addig is csodáljuk őt a Szégyentelenekben.

Pretty Little Liars Kép forrása: dailyblackburn/Tumblr.com

Bár a Pretty Little Liars, vagyis a Hazug csajok társasága nemrégiben véget ért, mégis fontos helye van a listánkon, ugyanis epizódtól epizódra szerelmesek lettünk Calebbe, azaz Tyler Blackburnbe.

Karaktere alapján eleinte a lázadó srác szerepében tetszeleg, ám ahogy halad előre a történet kiderül, hogy mennyire érzékeny a srác.

Bár, amióta a sorozat véget ért nem sokat hallottunk róla, de őszintén reméljük, hogy hamarosan felbukkan valamiben, addig is az Instagram profilján keresztül csodáljuk.

Fókuszban

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra

Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!