Erotika a konyhában – Szexi szakácskönyvek, pikáns receptek

R. Szabó Zsuzsa
Írta: ,

Dögös nő sodrófával, ínycsiklandó finomságok, férfihódító ételek – cikkünkben fantáziadús leírásokkal, izgalmas képekkel és pikáns receptekkel teli szakácskönyveket ajánlunk, amelyek azt hirdetik: főzni szexi!

Ha én főznék neked – A végzet asszonya a konyhában

Imádom ezt a könyvet! Egyedi és fantáziadús, akárcsak egy különleges nő.

Erotika a konyhában – Szexi szakácskönyvek, pikáns receptek A svéd gasztroblogger, Lotta Lundgren albuma pikáns és pimasz. Már a borító is extrém – az elegáns, felhúzott szoknyájú nő kezében lévő nyershús, valljuk be, elég abszurd. A vadat elejtő és azt elkészítő démonikus nő irányít, alakít, alkot, létrehoz. Szexisen csavarja a villára a spagettit, dögösen töri fel a tojást, nem beszél nagy szavakkal a főzésről, de emberi tulajdonságokkal ruházza fel az alapanyagokat.

Lotta könyve szerint a főzés kéjutazás. A végzet asszonya ellenállhatatlan, csábító, ínycsiklandó, pont, mint egy finom, gusztusosan tálalt ételkülönlegesség. Sőt, egy igazán dögös nő nem leharcolt ruhában, felkontyolt hajjal áll a sütő mellé, hanem elegánsan és kihívóan. A különleges fotókkal illusztrált kötetet ínyenceknek ajánljuk!

Kóstold meg és vegyél el!

Adni öröm! Főzni a szívünk választottjának az ismerkedési időszakban is izgalmas, de egy bejáratott kapcsolatban is örömforrás a közös étkezés, a nő főztjének ízlelgetése.Erotika a konyhában – Szexi szakácskönyvek, pikáns receptek

Raphaele Vidaling szerint egy tányéron kitárulkozhatunk. Azzal, hogy készültünk, finomságot próbáltunk kreálni, gusztusosan tálaltunk, az ételek iránti alázatosságunkat is megmutathatjuk, és azt az igyekezetet is, ahogy a férfit le kívánjuk venni a lábáról! A kisméretű, retikülben könnyen megbújó szakácskönyvben erotikus menük elkészítéséhez is kapsz tanácsokat! Izgató hatású, gátlásokat feloldó afrodiziákumok hírében álló fűszerekről, növényekről is olvashatsz.

Manapság egyre több trükk segíti az ételfotók feltuningolását, a Kóstold meg és vegyél el! könyv szerzője azonban büszke arra, hogy a nála szereplő összes étel mesterséges színezőanyagok és lakkok nélkül készült, és majdnem mindegyiket természetes fényben, egy átlagos lakásban fényképezték le.

Házisáfrány szakácskönyv – Főzni szexi

Le az instant levesekkel, főzelékekkel, a hizlaló gyorskajákkal! Elő a kreativitást, a fakanalat, a serpenyőket és fazekakat!

Erotika a konyhában – Szexi szakácskönyvek, pikáns receptek Déri Szilvia gasztroblogger tudja, hogy a rohanós, pörgős életet élő nők milyen nehézségekkel néznek szembe, ha főzésről van szó, épp ezért őket szólítja meg Főzni szexi című könyvével. Ha magadra ismersz, netán szívesen kipróbálnál pár ütős receptet, lapozd fel a guszta képekkel teli könyvet!

A szerző azt vallja, hogy ahol étel van, ott buli van. Aki jól főz, jól süt, emlékezetesen finom ételekkel kínálja a barátait, azt gyakran megkörnyékezik. Az a nő, aki magabiztos a konyhában, el tudja kápráztatni a pasiját laktató és különleges finomságokkal.

Déri Szilvia a receptek mellé mesél is, vicces randikról például. Dobd fel a kapcsolatodat, lepd meg a párodat pár házi készítésű finomsággal!

Mutasd meg, hogy főzni szexi!

Képek forrása: 1 / 2 / 3