5 szerelmes regény, amit be kell szerezned nyárig

Gyöngyösi Lilla
Írta: ,
5 szerelmes regény, amit be kell szerezned nyárig

Hamarosan itt a nyár, ideje felkészülni rá – idén viszont ne csak a ruhatárad frissítsd fel, hanem a könyvespolcod is! 5 könnyed szerelmes regényt ajánlunk, amit akár a strandra is magaddal vihetsz. A rendkívüli hősök és különleges helyszínek biztosan messzire repítenek és kikapcsolnak: a válogatásunkban szerepel afrikai szerető, újra fellángoló gyerekkori szerelem és egy börtönben született kapcsolat is.

Anna Gavalda: Együtt lehetnénk Kép forrása: rukkola.hu

Egyedül nem megy, de együtt talán sikerül – szól a könyv mottója. Anna Gavalda regényében három nagyon különböző, magányos embert sodor egymás mellé az élet, aki végül segítenek egymásnak és önmaguknak is.

A szellemes történet olykor megrázó fordulatokat is tartogat – a szerelem és a barátság erejéről mesél könnyedén, mégis komolyan.

Az ügyefogyott arisztokrata, az anorexiás festőnő és a morcos szakács története utánozhatatlan francia helyszíneken játszódik: Párizs varázsa pedig téged is biztosan magával ragad majd. A regény – amiből Audrey Tautou főszereplésével film is készült – nem először jelenik meg magyarul, de ha eddig nem olvastad, most végre pótolhatod!

Federica Bosco: A szerelem különös súlya

Lehetséges-e, hogy egyik napról a másikra elmúlik a szerelem? Mikor válik a szerelem megszokássá?

Francesca párja, Edo látszólag igazi mintaférfi, a könyvkiadóban dolgozó nő számára mégis kiüresedett a kapcsolatuk. Francesca keresi a megoldást, miközben egy cinikus szépfiúval is összehozza az élet.

Federica Bosco több könnyed és szórakoztató, mégis magával ragadó könyvet írt már (Vigyázz rám angyal, Szerelmem egy angyal, Maradj velem angyal), most hasonló stílusban a szerelem múlandóságát járja körül.

Tétovázó szerelmeseknek kötelező!

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv