5 letehetetlen szerelmes regény, amit minden nőnek el kell olvasnia

Gyöngyösi Lilla
Írta: ,
5 letehetetlen szerelmes regény, amit minden nőnek el kell olvasnia

Ne csak a ruhatárad frissítsd fel, hanem a könyvespolcod is! 5 könnyed szerelmes regényt ajánlunk, amit akár a strandra is magaddal vihetsz. A rendkívüli hősök és különleges helyszínek biztosan messzire repítenek és kikapcsolnak: a válogatásunkban szerepel afrikai szerető, újra fellángoló gyerekkori szerelem és egy börtönben született kapcsolat is.

Federica Bosco: A szerelem különös súlya

Lehetséges-e, hogy egyik napról a másikra elmúlik a szerelem? Mikor válik a szerelem megszokássá? Francesca párja, Edo látszólag igazi mintaférfi, a könyvkiadóban dolgozó nő számára mégis kiüresedett a kapcsolatuk. Francesca keresi a megoldást, miközben egy cinikus szépfiúval is összehozza az élet.

Federica Bosco több könnyed és szórakoztató, mégis magával ragadó könyvet írt már (Vigyázz rám angyal, Szerelmem egy angyal, Maradj velem angyal), most hasonló stílusban a szerelem múlandóságát járja körül.

Tétovázó szerelmeseknek kötelező!

Durica Katarina: Szlovákul szeretni

A Szlovákul szeretni főhőse, Petra nehéz döntés előtt áll: a szenvedélyes szerelem egy fekete férfi oldalán Afrikában tartaná, családja és haldokló édesapja viszont Szlovákiában várja. A két világ között veszélyes és kalandokkal teli az út, amit tovább nehezítenek a zűrös politikai játszmák, az illegális műkincs-kereskedelem vagy egy letartóztatás.

A Szlovákul szeretni fő kérdése mégis az, hogy lehet-e szeretni valakit, aki egy másik világban él. Emellett a fiatal írónő regénye arról is mesél, milyen volt magyarnak lenni a 80-as évek Csehszlovákiájában. A komoly téma ellenére igazi nyári könyv a Szlovákul szeretni.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv