7 sorozat reggeli mellé, ha szeretnéd jókedvűen indítani a napot

Berényi Nóri
Írta: ,

Nagyon fontos, hogy miként indítod a reggeledet és itt nem csak a reggelire gondolunk. Vannak, akik étkezésnél szeretnek csak az evésre koncentrálni, de olyanok is akadnak, akik nem tudnak kedvenc sorozatuk nélkül nekilátni reggelijüknek. Mi elsősorban nekik szeretnénk most néhány szuper sorozatot ajánlani, amitől garantáltan jobban indul majd a nap.

Családom, darabokban Kép forrása: viewsuggest.com

Ha szereted a fanyar, ironikus humort, akkor mindenképpen adj egy esélyt ennek a sorozatnak.

Egy meglehetősen dilis családról szól, ahol a családtagok folyamatosan szívatják egymást, persze mindezt úgy, hogy közben nagyon összetartóak is. Éppen ezért talán mindenki magára ismerhet a különböző karaktereken keresztül.

Mindenképpen neked ajánljuk, ha szereted a családos történeteket, no meg, ha szeretnéd hatalmas mosollyal indítani a napodat.

Nem kifejezetten az a „reggeli” sorozat, de minden csak nézőpont kérdése.

Néhány szó a történetről, ha még nem ismernéd: Hank Moody új regényének sikerében bízva New Yorkból Los Angelesbe költözik, azonban életét beárnyékolja korábbi barátnője utáni sóvárgása, miközben kamaszodó lányának is szeretne megfelelni.

Hank élete a szex, a drogok és az alkohol körül forog, ügynöke, Charlie viszont megpróbálja kordában tartani a férfi függőségeit, ami persze nem sikerül.

Zseniális sorozat, szuper főszereplővel, aki szerintünk a te szívedet is jó párszor megdobogtatja majd laza stílusával.

Fókuszban

Egy bevált módszer, amivel nyugodtan aludhatsz a megfázás alatt

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!