A legjobb sorozatok, amelyeket muszáj megnézni

Kiss Tímea
Írta: ,
A legjobb sorozatok, amelyeket muszáj megnézni
A sorozatok remek kikapcsolódást okoznak, különösképpen egy hideg téli napon, amikor semmi kedvünk kimozdulni a négy fal közül. 
Gossip Girl
Egy igazán trendi sorozat, amely bepillantást enged az Upper East Side-on élő elit botrányos életébe. Ármánykodással, remek fordulatokkal és izgalmakkal teli sorozat, emellett jobbnál jobb szettben láthatjuk a főszereplőket, akik öltözködéséből inspirációt meríthetünk és elleshetünk néhány tippet.
Sokak sajnálatára már az utolsó évadot forgatják, így akik végig izgulták a szezonokat, azok számára végre világossá fog válni, hogy Blair és Chuck egymáséi lesznek-e, és Serena és Dan kapcsolata hová fejlődik tovább. 
Született feleségek
A Született feleségek nem szokványos csajos sorozat, hiszen telis-tele van sötét titkokkal, ütős poénokkal, sőt még gyilkosság is van benne.
A sorozat nyolc évadot élt meg, a készítők mondhatni tökéletes vitték végig a szereplők sorsát és remek befejezést szántak nekik, egy kivétellel, de mindent összevetve igazán jó, kikapcsolódást nyújtó sorozat, amelyet érdemes évadról évadra végig követni.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!