A legjobb sorozatok, amelyeket muszáj megnézni

Kiss Tímea
Írta: ,
A sorozatok remek kikapcsolódást okoznak, különösképpen egy hideg téli napon, amikor semmi kedvünk kimozdulni a négy fal közül. 
Gossip Girl
Egy igazán trendi sorozat, amely bepillantást enged az Upper East Side-on élő elit botrányos életébe. Ármánykodással, remek fordulatokkal és izgalmakkal teli sorozat, emellett jobbnál jobb szettben láthatjuk a főszereplőket, akik öltözködéséből inspirációt meríthetünk és elleshetünk néhány tippet.
Sokak sajnálatára már az utolsó évadot forgatják, így akik végig izgulták a szezonokat, azok számára végre világossá fog válni, hogy Blair és Chuck egymáséi lesznek-e, és Serena és Dan kapcsolata hová fejlődik tovább. 
Született feleségek
A Született feleségek nem szokványos csajos sorozat, hiszen telis-tele van sötét titkokkal, ütős poénokkal, sőt még gyilkosság is van benne.
A sorozat nyolc évadot élt meg, a készítők mondhatni tökéletes vitték végig a szereplők sorsát és remek befejezést szántak nekik, egy kivétellel, de mindent összevetve igazán jó, kikapcsolódást nyújtó sorozat, amelyet érdemes évadról évadra végig követni.