7 sorozat reggeli mellé, ha szeretnéd nevetve indítani a napot

Berényi Nóri
Írta: ,

Nagyon fontos, hogy miként indítod a reggeledet és itt nem csak a reggelire gondolunk. Vannak, akik étkezésnél szeretnek csak az evésre koncentrálni, de olyanok is akadnak, akik nem tudnak kedvenc sorozatuk nélkül nekilátni reggelijüknek. Mi elsősorban nekik szeretnénk most néhány szuper sorozatot ajánlani, amitől garantáltan jobban indul majd a nap.

Családom, darabokban Kép forrása: viewsuggest.com

Ha szereted a fanyar, ironikus humort, akkor mindenképpen adj egy esélyt ennek a sorozatnak.

Egy meglehetősen dilis családról szól, ahol a családtagok folyamatosan szívatják egymást, persze mindezt úgy, hogy közben nagyon összetartóak is. Éppen ezért talán mindenki magára ismerhet a különböző karaktereken keresztül.

Mindenképpen neked ajánljuk, ha szereted a családos történeteket, no meg, ha szeretnéd hatalmas mosollyal indítani a napodat.

Ha még nem tűnt volna fel, nagyon kedveljük a családi életről szóló sitcom-okat, mert kicsit úgy érezzük, hogy akár a mi családunkról is szólhatna.

A modern család is hasonlóan az előzőhöz, egy jó értelemben vett nem normális családról szól, ahol a szereplők tényleg egytől egyik igazi egyéniségek.

Van benne flúgos apuka, házsártos anyuka, testvérek, akik semmiben nem értenek egyet, de valahogy itt is az a helyzet, mint oly sok más hasonló jellegű sorozatban, hogy a család az azért mégis csak mindenekfelett áll.

Ha még nem ismered a sorozatot, akkor mindenképpen kezdd el nézni!