5 sorozat, amiről alig várjuk, hogy ősszel visszatérjen

Zabolai Margit
Írta: ,
5 sorozat, amiről alig várjuk, hogy ősszel visszatérjen

Végre jönnek a hűvös esték, esős szombatok, amikor az ember nem érez bűntudatot, ha nem szervez magának valamilyen szabadtéri programot. Ez az időszak tökéletes arra, hogy egy pohár borral vagy bögre forró csokival bevackolj a kanapéra, és megnézd a kedvenc sorozataid új évadát. Szerencsére a filmiparban is tudják, hogy így megy ez, ezért az ősszel sok kedvencünk fog majd visszatérni. Mi ezeket várjuk a legjobban!

A Miklósi család története is a végéhez ér, az utóbbi idők egyik legsikeresebb magyar sorozata a harmadik évaddal elköszön a képernyőtől, és az előzetes alapján a nézők idén is hasonló minőségre számíthatnak, mint amit az előző két évadban megszoktak már.

A népszerű sorozat utolsó évadának premierjéről egyelőre csak annyit tudunk, hogy októberben érkezik az HBO-ra, de sokan már most számolják a napokat a várva várt hónapig, hiszen régen láttunk ennyire népszerű, aktuális, kiváló írókkal és színészekkel megtámogatott szériát idehaza.

A The Big Bang Theory 12. évadával a végéhez ér, az utolsó részeket idén szeptemberben kezdik el adni, az első rész szeptember 24-én kerül majd adásba.

Az utolsó évad Amy és Sheldon esküvőjével ért véget, és a történet is innen folytatódik majd, a következő részben a furcsa párost a nászútjukon látjuk majd viszont.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!